15 september uppmuntrat jag alla som är medlemar att gå och rösta i kyrkovalet.

Någonstans måste vi börja vända skeppet.

Varjager

3 Responses to 15 september uppmuntrat jag alla som är medlemar att gå och rösta i kyrkovalet.

 1. Bertil skriver:

  Jag ska till kyrkan och rösta på Sd såklart hoppas fler gör det!!!!

 2. HH skriver:

  Men nu tar det väl ändå hus i helvete? Ursäkta min svordom, men när jag går in på diverse sajter om våra historiska lämningar som ska säljas hittar jag bl a Risinge Gamla Kyrka – den kyrka där min mormor döptes! En kyrka jag stått i tillsammans med min syster och tänkt en bön till hennes himmelsfärd. En kyrka som invärtes ALDRIG varit överkalkad och med helt bländande måleri!

  Ska det bli sommarstuga?

  Inte nog med det. Tokjävlarna ska sälja Rökstenen i Östergötland! Till vem? Att huggas upp`? Jag har stått vid detta svenska arv och bländats av runorna. Inte nog med det – nu ska Kiviksgraven eller Bredablick som den egentligen heter, också säljas. Dessutom Visby ringmur.!!

  Va f–n! Har dom blivit helt snurriga? Vansinniga? Vårt svenska arv! I tankarna stryper jag Reinfeldt och önskar honom en lång tid i helvetet. Detta gäller även Riksantikvarieämbetet som numer skiter i allting och helst ser att allting försvinner.

  Ska Gotlands Fornsal säljas också? Skynda er dit medan det finns tid och se pilen i huvudet på en olycklig från forntida krig.

  Precis en sån pil vill jag skicka mot… ja ni vet! Jag är så upprörd nu att jag tamejtusan inte kan skriva mer. Bli upprörda ni också!!

 3. HH skriver:

  Det måste bli en bit till. Brunneby kyrka, också den i Östergötland, ska säljas. Den byggdes vid mitten av 1200-talet av morfadern till vårt svenska helgon Birgitta. En mycket enkel, vacker byggnad. Måste vi gå ut och sitta skyddsring runt vårt svenska arv? Vad tycker ni?

  Snart exploderar jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: