Ullenhag- SD:s bäste valarbetare ?

”Häromdagen lät ”integrationsminister” Ullenhag oss veta att inkommande anhöriginvandrare skulle tvingas flytta dit det finns arbete, skriver Olle Ljungbeck, Gävle.

Ullenhags förslag gäller bara kommande anhöriginvandrare!

Sålunda inte de över hundratusen som nu ansamlats i getton och parallellsamhällen i många av våra städer.

En spridning av dessa människor till ett betydligt större antal orter och samhällen skulle vara den överlägset bästa bedriften han åstadkommit som integrationsminister.

Den skulle märkbart öka integrationen, minska brottsligheten och skapa ökad lojalitet med det svenska samhället.

Men eftersom Ullenhag, regeringen och de politiskt korrekta politikerna aldrig gör rätt vad gäller invandringspolitiken så kommer detta inte att ske.

Därmed förstärker man också invandrarfientligheten och motståndet mot massinvandringen.

Det leder i sin tur till att vi kanske får ett nyetablerat riksdagsparti som överskrider tjugoprocentsnivån, ja kanske tom högre.

För hur skall svenska folket kunna acceptera att medan deras söner och döttrar och andra tvingas, ibland flytta 100 mil för ett jobb, i annat fall ryker arbetslöshetsersättningen.

Då tas det ingen hänsyn till om de har gamla föräldrar som sällan får besök eller andra orsaker som borde ge befrielse från att flytta.

Inte bara vi kritiker mot den förda invandringspolitiken måste också fråga hur man kan ge kommuner över 400000 kr för varje ny invandrare som tas emot.

Detta sett i förhållande till hur vård, skola, omsorg rustas ned.

Men också hur lättvindigt man skär i pensionerna för människor som slitit hela sitt liv.

Att då inte kräva att alla invandrare skall flytta dit det finns arbete är ett hån som bara kan få ett resultat – ett nytt tjugoprocentsparti och ökat motstånd mot invandring, skriver Olle Ljungbeck från Gävle i småländska Höglandsnytt.

/Elfyma+

5 Responses to Ullenhag- SD:s bäste valarbetare ?

 1. R Ericsson skriver:

  Mind your own business
  Jag tror svensken resonerar så – eftersom det är extremt svårt att förändra någonting i detta trista land så är det bästa sköt dig själv skit i andra.

 2. Bengt Lundström skriver:

  Vi lever i en tid där vi ser det hur det mesta i vårt land nu kraschar. Sverige behöver i dag införa undantagstillstånd för att rädda landet och ge makten till ett nytt parti – Repatrieringspartiet – i stället för till de gamla tandlösa & korrumperade, som bara fortsätter att fördärva.

  • Bengt Lundström skriver:

   Hoppsan. Upptäckte då min kommentar blev synlig, att ett extra ”det” blev kvar mellan ser och hur. Glömmer man att trycka på Enter efter att man suddat & förändrat så kan det bli så… Min ålder, blodtryck & diabetes och därav allmän trötthet var väl orsak

   • Blodsven skriver:

    Bagateller bryr sig bara fåntrattar om, Bengt.
    Dina klarsynta kommentarer är det enda som räknas, med eller utan ett litet felklick…

 3. inger-siv mattsson skriver:

  Hej! Jättebra! Som alltid. Hr ”babyface” Ullenhag kläckte ur sig denna floskel i Agenda den 8 sept. ”Permanenta uppehållstillstånd ökar möjligheten att komma in i det svenska samhället, lära sig svenska och få ett arbete.” Man kan undra vad han grundar detta påstående på! —Med tanke på alla PUT som beviljats borde ju alla ”ha kommit in i samhället, lärt sig svenska och fått ett arbete” Hälsningar Inger-Siv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: