Nästan varje dag i Sverige skjuts det på gatorna. Hedersbrott och mångkultur har skapat ett laglöst samhälle.

Nu går föräldrarna till den en av de skjutna i Biskopsgården ut och uppmanar till att inte hämnas. Nu vill jag att hela multikulti eliten talar om för oss svenskar vad vi hart tjänat på deras upplösning av Sverige? Eller skall jag skriva ”Sverigestan”?

Vad trodde det att effektens skulle bli när man släpper in dem som inte kan anpassa sig till nordiska seder???

Varjager

One Response to Nästan varje dag i Sverige skjuts det på gatorna. Hedersbrott och mångkultur har skapat ett laglöst samhälle.

  1. HH skriver:

    Ja tyvärr, detta är en helt frivillig import som våra politiker står för. Jag vet inte om ni lyssnade på radions p1 häromdagen där en svensk journalist intervjuade socialfolk och poliser i Baltimore om gängskjutningar, stölder och annat.

    Vad som stod klingande klart av intervjuen det var att de som var med i gäng sedan unga år och börjat som ”springpojkar” (känns det inte igen?) tillhörde det skikt av människor som aldrig lyckats häva sig upp till arbete och skötsamhet. De tillhörde alla samhällets bottenskikt och var för det mesta förlorare ända från början – framförallt färgade med kanske en ensam och kämpande mor och en s k far som lyste med sin frånvaro. Naturligtvis överhoppad skolgång.

    Det är precis vad vi ser nu och som måste hjälpas till med diverse stöd, förebilder, ”meningsfull sysselsättning” och en regelbunden skolgång. Större delen av de invandrarungdomar som kommer hit klarar inte betyg för gymnasieundervisning. De kan nämligen knappast svenska. Och hur har då våra politiker tänkt sig fortsättningen? De kan ju bara inte sättas i vilken skola som helst om de inte behärskar svenska.

    Det är bäddat för fler skjutningar, maffiaorganisationer och annat elände. Tro mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: