Aldrig någonsin har Sverige haft en så landsfientlig och folkfientlig regering. Asyl och bidrag till alla.(utan svenskar)

Aldrig någonsin har Sverige haft en så landsfientlig och folkfientlig regering.
Det är rent häpnadsväckande. Inte en tanke på det egna landet, varken försvar eller våra egna traditioner! Hur kan de ta sig rätten att ge bort det som svenskar arbetat och förvaltat i årtusenden??

Varjager

6 Responses to Aldrig någonsin har Sverige haft en så landsfientlig och folkfientlig regering. Asyl och bidrag till alla.(utan svenskar)

 1. Janne skriver:

  Den sittande regimen och dess företrädare är ingenting annat än simpla landsförrädare och bör behandlas som sådana!
  Sverige behöver en regering som tar ansvar för sitt eget folk och land och den sittande förrädarregimen och dess kommunala medlöpare bör straffas för alla sina brott mot riket och dess säkerhet!
  Deras simpla förräderi saknar motstycke i världen, detta är något mycket unikt och oerhört tragiskt som nu sker i Sverige. Ett brutalt folkmord på 7 millioner svenskar!
  MVH
  Janne

  • Rauken skriver:

   Här ser vi återigen otrevliga, men glasklart tydliga, bevis på att en annan segrare i ww2 varit önskvärd.

   Hela efterkrigstiden har bestått av eftergifter inför osunda humanistiska idéer, miljarder förslösade på bistånd till ingen nytta och ett antal, av dumpolitiker, signerade konventioner som pekar mot ren självförintelse. Folkhemmet är faktiskt värt att försvara med alla medel. Och jag inbillar mig att man inte för inte skrotat klausulen i grundlagen, den som förbjuder militär att sättas in mot civilbefolkningen. Ingen rök utan eld.

 2. katinka glahd skriver:

  Håller fullständigt med Janne.Detta är ett folkmord på ett litet försvarslöst folk.
  Det är det vidrigaste förräderiet i människans historia.
  Måtte jag få leva så länge att få se de skyldiga till detta dömas för detta ohyggliga anslag mot sina egna.
  Att omvärlden har reagerat kraftigt på detta brott mot det svenska folket är ochså ett bevis på det pågående utradering av Sveriges urinnevånare.Det verkar som det är först nu som världssamfundet inser vilket fruktansvärt öde våra barn och barnbarn kommer att gå till mötes.Jag undrar om samma samfund ställer sig frågan ,en frågan som vi ställer oss,vad är betalningen för detta,vad ligger det i löftena på om detta förräderi?
  Evig ungdom?Enorma förmögenhetstransaktioner?Fri lejd för brottslingarna och deras barn ut ur det totalt islamiserade Sverige?
  Förstår de inte att inget land som fortfarande är demokratiskt kommer att ta emot dessa vidriga överlöpare och ge dem ”skydd”!
  Vi har rätt att få veta varför!!!
  ”Vi kommer alla att så småningom hamna i rännstenen.
  Men förhoppningsvis kommer en del av oss att fortfarande se upp mot stjärnorna”. Oscar Wilde

 3. HH skriver:

  Hade samtal med hustrun om den alltmer tilltagande kriminaliteten i vårt land. Vem hade väl, under våra resp uppväxter, hört talas om mord på öppen gata?

  Hustrun: ”Att det ser ut så här beror på att invandrarkvinnorna hela tiden är i hemmet och fäderna någon annanstans. Barnen är inte vana vid den hemkänsla som våra barn har och hade. Inget lugnt spel typ fia med knuff. Eftersom de växande invandrarbarnen inte har någon eller får någon kontakt med vuxna eller uppfostran och eftersom de skolkar skolan och hellre driver omkring kan det bara bli på ett sätt – en ökad och för oss okänd kriminalitet.”

  Jag hade svårt att somna i natt. Städer och platser där jag varit under åren där små och stora svenska företag startats och gått vidare verkar idag vara rena slummen. Vi lärde oss vad arbete är vid unga år och vi var stolta över de små kronor vi fick i handen.

  Jag kan inte se problemen på något annat sätt än att de är framskapade av våra politiker som rakt igenom verkar helt korrumperade. Sorgligt men dessvärre sant.

  Hör ni någon av våra politiker prata om flyktinglägren i Syriens närhet? Hur svårt skulle det vara att se till att alla dessa olyckliga vuxna och barn får rent vatten och fungerande avlopp? Och vettiga moduler till bostäder – det finns sådana utvecklade av en svensk konstruktör. Och samtidigt låta barnen gå i skola i en omgivning och kultur som är deras ”hemma”.

  Både Janne och Katinka uttrycker klart och tydligt vad vi alla känner och den djupa besvikelse vi känner över de politiker som sitter vid makten. Om all makt utgår från folket, som det heter, borde det vara möjligt att utfärda misstroendevotum inför dagens samling. De har helt åsidosatt sin uppgift och uppvisar ett höggradigt förakt för oss etniska svenskar.

  Någonstans läste jag att vissa politiker är i full färd med att avlysa alla våra klassiska helgdagar. Vi får se hur det blir med den saken. Ingen nubbe till midsommar eller påsk?

 4. HH skriver:

  Ja, ni har naturligtvis sett och hört: staten vill sälja och privatisera det som är allas vår egendom!

  Nyss var det Hovdala slott utanför Hässelholm med minnen och inskriptioner från snapphanetiden. Uschianemej, inte kan vi ha sånt kvar som talar om svensk och dansk historia!

  Därnäst handlade det om – hör och häpna – Kiviksgraven, ”Bredablick” kallad och som just nu fått sin mer vetenskapliga historia belyst genom prof Goldhahn. Privat? Vad skulle det kosta att ta en titt där i framtiden.

  Jag har fler förslag och bättre: sälj ut Rosenbad till den mest hugade. Sagerska palatset också.

 5. HH skriver:

  Ursäkta avbrottet, jag har mer i tankarna: Kungliga slottet? Det kan väl kungen köpa in som privatbostad, eller? Och vad sägs om Djurgården? Gör om den till djurpark med alla älskade vargar på ett och samma ställe. Konserthuset vid Hötorget? Gamla stan – där borde staten kunna tjäna kosing! Tur att Corbusier inte lyckades riva dessa minnen… Stockholm, Stockholm, börja i huvudstaden med utsuddandet av vår historia. Det där kan ni säkert bra.

  Runt Mälaren finns både slott och herrgårdar att sälja. Skokloster t ex, vad ska det va´ bra för? Ni har väl precis som jag anat mig till bakgrunden: invandringen kostar så mycket att t ex de mest behövande i landet inte längre får den hjälp de skall ha. Jag tänker särskilt på de autistiska barn som behöver särskild undervisning. Ni anar orsaken? Precis – medlen har dragits in!!

  Men vad gäller vår historia så har jag naturligtvis fått allt om bakfoten – så ursäkta meeeeej VI HAR INGEN HISTORIA! Så bort med det som eventuellt är synligt.

  Vill ni få en mer känslosam historia till livs rekommenderar jag Strindbergs novell ”Odlad frukt”. Frånsett tiden och artefakterna runt historien kunde den lika gärna vara skriven idag.

  Känner ni er lika deprimerad som jag? Ska vi bilda ”De deprimerades klubb”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: