Är det 7 klöverns plan? Nedmonteringen av National staten Sverige pågår.

Kan det vara så att Reinfeldt och den Politiska eliten har faktiskt ett mål. Det är att se om de kan upplösa en nationalstat? Om de tar bort allt som byggts upp genom utveckling och historia. Rensar bort det etniska svenska, kan de då få ett Amerika i miniatyr? Ett land där alla folkgrupper känner 0 gemenskap? Så att de som redan är rika blir rikare. Är det Ryggradslöses våta dröm, är det det han siktar på för att komma till rätta med sitt självförakt för sitt eget ”afrikanske/lettiska” påbrå? Enda felet är att det svenska folket får betala för den drömmen. Med våra barns liv och framtid. Hur kan folk fortfarande fundera på 7 klövern som ett alternativ? Med tanke på att vi har en statsminister som flertalet gånger sagt sig hata en stor del av väljarkåren så är jag mer och mer förvånad över att folk inte ser han som en sann nations förgörare. Han är värre en Palme och Westerberg tillsammans.

Varjager

7 Responses to Är det 7 klöverns plan? Nedmonteringen av National staten Sverige pågår.

 1. Jern&Betong skriver:

  En barnslig dröm om ett mini-Amerika är nog vad som ligger bakom vurmen för mångkulturen. Som en barnslig dröm tål den ingen debatt och måste göras till en religion för att skyddas från kritik och hädarna kan sedan brännas på bål.

  • Rauken skriver:

   Jag misstänker starkt att det är Bilderberggruppens önskedröm.
   Märkligt att ett helt folk inte mäktar med att stoppa den här tråkiga utvecklingen. Jag hoppas innerligt att alla ansvariga får plikta för det här. Att förstöra ett helt land skall inte få passera oförbemärkt.

   • Bengt Lundström skriver:

    Minns det lugna trygga Sverige på 60-talet. Det av div. politiker skapade Kaoset i Sverige tilltar nu oavbrutet. Jag befarar att ren Anarki är på väg i Sverige med de politiska beslut som gjorts och görs. Att Statsminister Olof Palme blev skjuten borde ha blivit en varning för vissa nuvarande politiker. Vi skriver i dag 2013. Få se om ett eller flera nya politiska mord snart inträffar?

 2. Janne skriver:

  Nu koncentreras det inte längre på enskilda eller små invandrargrupper, utan nu sätts fokus på hela länder och dess invånare!
  Förra veckan tillkännagav den landsförrädiska islamska regimen att alla från Eritrea skulle få stanna i Sverige. Ett katastrofalt beslut som saknar mostycke i hela världen! Och inte nog med det, hur ser man skillnad på en neger från Eritrea eller något annat afrikanskt land? Det är bara att blåljuga som vanligt och påstå att man kommer från Eritrea för att erhålla livstidsförsörjningen i Sverige!
  Den här veckan kom ännu ett katastrofalt besked att alla från Syrien skulle få stanna i Sverige, plus hela deras familjer naturligtvis, allt annat vore ju rasistiskt inhumant! Här har dom alltså gjort en helgardering för att säkerställa att enbart världens slödder och parasiter släpps in i Sverige! En neger är en neger och en muslim från Syrien eller Palestina är lika anskrämligt fula båda två!
  Nästa steg blir att snabbutbilda dessa enorma horder i hur man röstar! Det handlar naturligtvis om import av valboskap och då kvittar det för landsförrädarna att landet ruineras och slås i spillror! Huvudsaken att dom får sitta vid makten! Och i samband med SD:s ökade siffror så blir importen av nyfunna väljare allt mer angelägen!
  MVH
  Janne

  • Rauken skriver:

   Det är skrotningen av, den förut så lugna och behagliga, nationalstaten Sverige som pågår med en allt större intensitet.
   Förrädarna skymtar silkessnöret nästa år och jobbar nu för högtryck.
   Sverige finns snart bra i våra minnen. Inte ens i historien tillåts existensen av Sverige.

 3. Varjager skriver:

  Dig själv då förmodar jag?

 4. Jern&Betong skriver:

  Vad var det där? Var det mångkulturen som passerade månne?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: