Bedrägerimisstänkt ”entreprenör” ska hyllas även av kungen

SVT  ”avslöjar” nu att ledamöter i Arbetsförmedlingens styrelse sitter på två stolar – både som betalare och som bidragsmottagare. Uppdaterat.

Uppgifterna har varit kända en tid, men det är inte förrän nu som SVT väljer att gå ut med namnet på Joyce Kimwaga Lundin som inte bara sitter på två stolar. Hon är även misstänkt för bedrägeri efter att ha lurat till sig en halv miljon kr i bidragspengar från AF. (Om detta skrev vi den 25augusti, läs mer).

Den mediehyllade Joyce Kimwaga Lundin ska nu, som sig bör, även hyllas av självaste kungen under hans Eriksgata i morgon. (SVT- Östnytt).
Kungen ska under sitt besök i Katrineholm även hylla ”pursvenskarna” Daiva Simokaitiene och imamen Mohamed Ameziane (kk)

Joyce Kimwaga Lundin kan skratta hela vägen till banken

Gift med Urban Lundin, rektor för Landstingsfinansierade Åsa Folkhögskola i Katrineholm, som hon har 8 barn med.
Skolan har under makens ledning omvandlats till en ”internationell mötesplats”, eller lilla Tanzania om man så vill (Läs mer). Och det tycks vimla av ”dubbla stolar” inom denna storfamilj/klan.
Varför Sörmlands Landsting ödslar pengar på detta ”familjföretag” är obegripligt -samtidigt som kärnverksamheten (sjukvården) skärs ner i brist på pengar. Larmklockorna borde ringa på tidningsredaktionerna.

Personliga reflektioner:
För att bli belönad/hyllad som företagare ska man tydligen vara en svart kvinnlig invandrare som fördärvar våra skattepengar inom den växande godhetsindustrin.
Det räcker då med att ”entreprenören” kan spotta i medvind vid rätt tidpunkt för att ovationerna ska bryta ut i media och bland politiker.

Har själv som invandrare och företagare aldrig hyllats av andra än mina kunder (svenska och utländska företag). Har heller aldrig fått några bidrag.

Blev desto mer ”uppvaktad” av Skatteverket som krävde in uppåt 85% av företagets inkomster i form av skatter och avgifter, för att kunna försörja alla dj*vla välfärdssnyltare som väller in i landet.

Astrid Lindgren, som är lika hederlig alternativt lika korkad som jag, tvingades betala 101% i skatt på sina inkomster  (Pomperipossa).

När jag sedan, efter ett långt arbetsliv med dignande skatter, vill ha pension och vård så är pengarna märkligt nog ”slut” och vårdköerna oändligt långa (se tidigare inlägg).

Jag är inte bitter – bara skitförbannad.
På förljugenheten och hyckleriet i Sverige.
Och på korruptionen som breder ut sig.

Uppdaterat- Efterspel:
Joyce Kimwaga Lundin hoppar nu av AF:s styrelse (DN).
Hävdar att hon personligen inte tagit emot en endaste krona.
Pengarna har gått till de föreningar/låtsasföretag som hon och maken kontrollerar.
Säger till SVT- Östnytt idag: ”Det krockar så mycket med det jag gör dagligen, så jag kanske måste tänka om eller lämna min plats till någon annan”.
Hon reagerar som tjuven som blev tagen på bar gärning med båda händerna kassaskåpet.

/Elfyma+

7 Responses to Bedrägerimisstänkt ”entreprenör” ska hyllas även av kungen

 1. Blodsven skriver:

  Mygel-Sverige i sin prydo då ingen jävel agerar, för då blir det för många myglare som blir synade.
  Hur fan har dom haft tid att gökat ihop 8 barn, och dessutom att ta hand om dom förresten…

 2. Rauken skriver:

  Hon för in Afrikanska normer i Sverige som enl. Ullenhag lär vara särskilt betydelsefulla för och i det nya effektiva samhället där mångkulturen slukar skattebetalarnas pengar som aldrig förr.

  I Schweiz införs nu invandringsfria zoner, där invandrare av Joyce sort inte får röra sig fritt. Zoner som sannolikt på sikt kommer att omfatta hela Schweiz och som med fördel skulle kunna införas här hemma.

 3. Jern&Betong skriver:

  Jag känner en judinna som försnillade många miljoner av skattebetalarnas pengar i ett låtsasprojekt för horor från Östeuropa. Hon åkte dit men inte fan åkte hon i fängelse inte. Nu kör hon samma upplägg igen men istället för horor ”hjälper” hon negrer i Östafrika. Vicket jävla land vi bor i!

  • Rauken skriver:

   Ja här ser vi judarna, mästare på att snylta inte bara på skattebetalarna utan det gäller överallt. Jag skulle gärna skriva lite till men får tvinga mig att bli min egen censur.

   Ja, vi bor i det jävligaste landet av jävla länder.

 4. […] nog med att hon på ett raffinerat sätt blåst Arbetsförmedlingen på en massa pengar (tidigare inlägg) – hon har även snurrat upp Statliga […]

 5. […] men vågar inte skriva att det handlar om invandringsrelaterad kriminalitet. (Relaterat) Hon vill väl inte förlora […]

 6. […] Relaterat: Etableringsstödet lockar inte till arbete Bidragsdjungeln en guldgruva för ”nybyggare” Bedrägerimisstänkt ”entreprenör” ska hyllas även av kungen […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: