Hijab-spektaklet når nya höjder i PK-media

Den gravida kvinna som förra fredagen misshandlades i Farsta i södra Stockholm, enligt uppgift för att hon bar slöja, har blivit överfallen på nytt.

Kvinnan ska ha angripits utomhus i Haninge söder om Stockholm av några män på torsdagen.

– Det var flera gärningsmän som misshandlade henne med slag. De sade till henne att hon skulle ta tillbaka anmälan, säger Towe Hägg vid polisens länskommunikationscentral.

Enligt Hägg finns det inga vittnen till händelsen. (P4 Stockholm).

Tidigare inlägg om denna PK-skröna:
Hucklekvinnan ”överfallen” av sin egen man ?

Kommentar:
Denna historia blir alltmer bisarr.
Offret ska vara en 20-årig muslimsk 3-barnsmamma som snart ska föda sitt fjärde barn. Pappan till de äldsta barnen borde i så fall ha åtalats för pedofili. Varför är det ingen som reagerar på detta ?

Den muslimska kvinnan (troligen från Jordbro) ska vid den första misshandeln ha begett sig ut ensam mitt i natten ut till en fotbollsplan i Fagersjö, långt från Jordbro. Hur troligt är det är det att muslimer låter sina fruar (ägodelar) svira runt i Stockholmsnatten utan manliga övervakare ? Lägg därtill att det inte finns några vittnen till händelsen, ej heller minsta lilla signalement.

När händelsen ifrågasätts av fria bloggar serveras en ny historia.
Kvinnan ska nu ha hotats/misshandlas av okända män i Haninge (Jordbro?), som krävt att hon tar tillbaka sin polisanmälan.

Varför skulle ”förövarna”  bekymra sig när det inte finns några andra misstänkta än svenska män i allmänhet, om man får tro den samlade mediakåren ? Det vore ju extremt korkat att ge sig på kvinnan i detta läge och dra på sig misstankarna.

Min gissning är att det handlar om en kvinna som blivit bortgift som barn och som nu vill frigöra sig från sin man, alternativt att hon invänder mot att mannen skaffat sig flera fruar (månggifte enl. sharialagar sker även i Sverige).

Men att bryta mot mannens/klanens utegångsförbud straffar sig inom hederskulturerna, vare sig man är havande eller inte.
Skadorna kan mycket väl ha orsakats av närstående som ville näpsa henne enl. det muslimska parallellsamhällets medeltida lagar.

Media borde gräva djupare, mycket djupare, i detta familjedrama.

PS. Vi som inte är PK borde kanske dra igång en ”Kjol-kampanj” i Sverige för att stödja de kvinnor som protesterar mot det islamistiska åsiktsförtrycket ? (Läs mer).

/Elfyma+

6 Responses to Hijab-spektaklet når nya höjder i PK-media

 1. Peter Kråknacke skriver:

  Läs den här artikeln, apropå PK-media. Intressant kritik av de egna leden.

  http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/extremernas-ilska-mot-eliten_8451406.svd

 2. Fale Hin Unge skriver:

  Bedrövligt att media startar igång på detta. EN incident, Det saknas förstås vittnen, Fakta. -Man bryr sig ej om att kolla upp saker noggrannare före man drar igång! -Märkligt, känns som om media vore införstådda!

  Media har ännu EJ dragit igång till försvar för alla de som fått bilar uppbrända i invandringskravallerna som startade i Husby.

  …….Sådant här SER Svensken numera!

  ….Och förstår på vilken sida media ställer sig. …Inte på Svenskens sida! …VEM FAN VILL HA EN SÅDAN MEDIA ?!!

  V IFÖRSTÅR NU!

 3. Peter Kråknacke skriver:

  Citerat:

  ”Extremernas ilska mot eliten

  Ledare Ivar Arpi
  24 augusti 2013 kl 01:26 , uppdaterad: 24 augusti 2013 kl 08:08

  På nätforum, sajter som Avpixlat och i kommentarsfält förs en debatt som sällan uppmärksammas i etablerade medier. Nätet har också omöjliggjort etablerade mediers tidigare position som allsmäktiga grindväktare. Landet är splittrat vad gäller vilka källor man väljer för sin nyhetskonsumtion.
  Nyutgivna boken ”Invandring och mörkläggning” av etnologen Karl-Olov Arnstberg och journalisten Gunnar Sandelin hamnade på topplistan för samhällsböcker. Det är något av en prestation då den getts ut på Arnstbergs eget förlag utan någon direkt marknadsföring, förutom en oseriös sågning på Aftonbladet kultur. Författarna citerar friskt från kommentarsfält, bloggar och Avpixlat. Allt som mainstreammedier ratar, alla som hamnat i kylan, suger de åt sig till synes okritiskt.
  Det finns tragikomiska likheter mellan Arnstberg och Sandelin och flera vänsterdebattörer. Arnstberg och Sandelin vill föra mer detaljerad statistik på invandrare, på vänsterkanten vill en del att staten börjar föra rasstatistik på vita och icke-vita. Arnstberg och Sandelin vänder sig emot kravet på ett vårdat språk, ett krav de ser som ett övergrepp från eliten. På vänsterkanten menar många att kravet på god ton i samhällsdebatten är ett sätt att hålla nere förtryckta grupper. Motiven må skilja dem åt, men extremerna förenas i sin ilska mot en konturlös elit. Men Arnstberg och Sandelin har nog en del folkligt stöd. I SOM-institutets mätning sommaren 2012 instämde 64 procent med påståendet att svenska medier inte berättar sanningen om samhällsproblem förknippade med invandring. Ett underkännande som borde bekymra fler än Arnstberg och Sandelin.
  Invandringsfrågan för med sig språkliga krumbukter, brasklappar och omskrivningar som inte skulle kunna försvaras på andra områden. Om förtroendet inte repareras mellan läsare och gammelmedier kommer exilen till nätets mer radikala och oberäkneliga nyhetsförmedlare att fortsätta.”

  Jag tycker det var rätt bra kritik ändå, för att komma från en ”involverad” journalist. Eller hur elfyma+?

 4. Larry skriver:

  Media tror att deras uppdrag är att bedriva politik.
  För många aktiva vänstermänniskor inom media har gjort att man frångått grunduppdraget att bevaka o belysa omvärlden till att tidningen, tv e.t.c fått bli ett verktyg för denna majoritet till att bedriva politik.
  Därför går traditionell media åt helsike!
  De är precis som om vi hade ett bilföretag och istället för bilar skulle vi välja att jobba med att sy kalsonger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: