Kan någon säga mjölk över somalier och fantasier? Kvinna i Burka misshandlad enligt lobbygrupper.

Inga vittnen, inga bevis. Det känns igen från en annan situation. Den berömda mjölkattacken som skulle göra en somalier vit enligt lobbyisterna. När det uppdagades som lögn blev tystnaden total. Ensam muslimsk kvinna ute och går 23:30 på fredagen kvällen i sin bruka i Farsta.

Sanningen är att det är Islamister som vill flytta fram sina positioner. De vill att all kritik mot Islam skall klassas som Hatbrott. För du hör aldrig samma lobbyister kräva hatbrott när invandrare rånar,misshandlar eller våldtar svenskar.

Varjager

5 Responses to Kan någon säga mjölk över somalier och fantasier? Kvinna i Burka misshandlad enligt lobbygrupper.

 1. rksmrgs skriver:

  Kan de vara så förslagna? Tanken svindlar.

 2. R Ericsson skriver:

  Logiskt sett så borde det vara så att om det fanns det de allra minsta stöd för en oprovocerad attack på en gravid muslimkvinna fanns, så hade svensk pk-press sugit ut varje uns chans till att skapa rubriker om detta under en hel vecka, men det är märkligt tyst om detta. Stämmer historien, eller ej? Döm själva.

  Brottet, som det har beskrivits, är helt sjukt utfört om detta är sant, och inte acceptabelt alls i något läge. Men det skulle också lika gärna kunna handla om ett parkeringsbråk, (se den teorin längst ned i denna artikel), som det också har skapats teorier om. Men man slår ändå inte en kvinna, speciellt inte en gravid. Frågan är vad som är sant och inte i denna lite märkliga historia. Nyligen hade vi en annan ”uppdiktad” historia där en privatperson gick ut på Facebook och efterlyste fem somalier som skulle ha misshandlat en 19-årig tjej mitt på dagen i Göteborg. Där framkom det ganska snabbt tveksamheter som fällde storyn.

  Om gärningsmannen nu skulle skrikit ordet ”hijab” flera gånger, som det uppges, lutar det även mer åt att gärningsmannen inte är en svensk. Svenskar, och i Sverige, benämns hijab med ordet slöja. Bara en person med rätta kunskaperna skulle benämna det som ”hijab”. Detta togs även upp i Sveriges Radios program P4 Extra, där ”offrets” vän Samira intervjuas.

  Read more: http://www.exponerat.info/misstankt-hatbrott-mot-gravid-muslimkvinna-sant-eller-falskt/#ixzz2cPeSWodY

 3. Fale Hin Unge skriver:

  V. a. r. ä. r. FEMINISTERNA ?

  (Ni vet, De som rimligen bör verka för att befria kvinnor)

 4. Fale Hin Unge skriver:

  Schyman & Co iklädda slöja i manifestation!
  KAVIARVÄNSTERN tar som vanligt på sig att ”tänka rätt” ÅT andra. Dessutom förstärker man de muslimska kvinnornas förtryck i och med detta!

  …Det är så s a g o l i k t dumt att man BAXNAR!!!

  V A D är det som g ö r att dessa vänsterfeministiska hummerknivsvänstermänniskor anser sig måsta t a p å sig att ”tänka” åt andra människor genom sina jävulst fåniga påhitt är en FULLKOMLIG G Å T A.

  DET FINNS INGEN ANNAN FÖRKLARING, ÄN ATT D E TROR SIG VARA ÖVERMÄNNISKOR!!! Som står ö v e r alla andra människor, åskådningar samt folkslag.

  —->Vad de g ö r är att de idiotförklarar människorna de säger sig vilja ”hjälpa”
  Man säger egentligen: NI KAN INTE TÄNKA SJÄLVA, SÅ N U KOMMER V I OCH SKALL TÄNKA Å T ER!

  Dessutom idiotförklarar de sig själva å det grövsta.
  -Det är nästan så att man rådnar!

  De är p r e c i s lika dåliga som de ”övermänniskor” från andra världskriget som man säger sig avsky tycker jag.

  Problemet och det värsta är att de tillåts verka i sin fulla kraft, med full hjälp av media som lika de tappat allt förtroende bland den Svenska allmänheten, Det syns också på lönsamhetssiffrorna, med all rätt.

 5. Rauken skriver:

  Det här skall muslimerna ta för ett: Här är inte bidragstagare välkomna – dra från Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: