Taxichaufför misstänkt för våldtäkt på 16-åring. Samt ja det är en ”pensionsräddare” som är misstänkt GM.

”Klockan var 19.50 på midsommaraftonens kväll när den 16-åriga flickan som befann sig i centrala Eskilstuna ville åka hem. Hon beställde en taxi från ett av taxibolagen i Eskilstuna. Men något gick väldigt fel.
– Taxin hamnade i- stället på busstationen i Eskilstuna där chauffören förgrep sig sexuellt på sin taxikund, flickan, berättar Lars Franzell på länskriminalens enhet för grova brott.
Enligt Franzell har man förhört chauffören tidigare. Då nekade han till alla anklagelser och polisen hade svårt att styrka flickans berättelse. Polisens utredare har nu kommit en bra bit längre i utredningen. Dessutom har man nu, med hjälp av dna, lyckats binda chauffören till brottsplatsen.”

Nu är jag så nyfiken på hur Svenska FN-förbundet skall göra en film om detta som är vardagen i Sverige idag?

Varjager

3 Responses to Taxichaufför misstänkt för våldtäkt på 16-åring. Samt ja det är en ”pensionsräddare” som är misstänkt GM.

 1. R Ericsson skriver:

  Eskilstuna staden som GUD glömde !

 2. Janne skriver:

  Det finns inte en stad, inte ett enda samhälle som inte är besudlat av utlänningar, negrer, muslimer, chilenare, thailändare mm
  Migrationsverket formligen damsuger varenda liten ort i hela landet efter bostäder, allt är gångbart och det som inte är gångbart görs användbart genom omfattande och kostsamma renoveringar! Du och jag betalar! Och saknas ändå bostäder så slängs svenskarna ut till förmån för negrer, muslimer och allt annat pack!
  Och så länge vi har denna islamska regim i Sverige kommer eländet att fortsätta, fördubblas och intensifieras ännu mer! Snart är vi svenskar ett minne blott!
  Ska vi verkligen acceptera detta folkmord på en hel nation?? Är det inte dags att vi reser oss, skakar av oss dammet och ber dom fara åt helvete för tid och evighet!
  MVH
  Janne

 3. HH skriver:

  Eskilstuna… för en hel del år sen besökte jag staden som har så många industriella minnen. Där gjordes då doktorshattar till de som skulle promoveras, där gick vi in på en fantastisk utställning av maskiner från vår industriella början. Polhems uppfordringsverk i modell bl a. Det var starkt. Eskilstuna, var det inte där man gjorde så fina rakknivar?

  Sen en tur till Torshälla. Ebelings getabock i strömmen och en bit upp på en slänt en kaffestuga. Nedanför den en stenplatta med texten i mässing: På denna plats skrev Bellman sin kända sång: ”Storm och böljor tystna(t) ren”…

  Jag har blivit mycket överraskad över allt som händer i Eskilstuna på senare tid. I mina minnen från detta besök lever emellertid kvar svensk idoghet, kunnighet, duglighet och entreprenörsanda.

  Salut för Eskilstuna!

  Som det var…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: