Hur kommer det sig att det Svenska folket inte ser 7 klöverns enorma svek med vårat folks framtid, samt den enorma kostnad och börda de lägger på våra barn?

Jag är fortfarande så väldigt fundersam på hur det fortfarande kan vara så många människor som inte sätter massinvandringen i samband med alla nedskärningar för våra äldre? Jag är fortfarande förvånad att de inte ser att de ”etniska svenska” skolorna får allt mindre och mindre pengar. 7 klövern pumpar in pengar i de mångkulturella områdena. Vad har de fått som tack? Bilbränder ,upplopp , rån och förstörelse. Varför fortsätta med en politik som dödar våra barns framtid?  PK-media spyr ut propaganda och undanhåller sanningen så mycket de kan. För att hålla svensken omedveten. Islam och dess effekter får inte nagelfaras i Sverige. Så varför ser Svensken inte för bi allt detta?

Varjager

sve_flagg-branns somalier_pengaofo_2 120522_malmoe_arabland Ta-inn-hele-skjermen-27.05.2012-001018 Sysselsättning-för-alla.-Borlänge-första-maj-20101 burka1_71314092 Parasiterande religioner tar allt större plats i sekulära samhällen Dansk-Kultur-Folder-Fri-Muslimsk-Indvandring-Europa-120

 

2 Responses to Hur kommer det sig att det Svenska folket inte ser 7 klöverns enorma svek med vårat folks framtid, samt den enorma kostnad och börda de lägger på våra barn?

 1. Arvid skriver:

  Din fråga: ”Så varför ser Svensken inte för bi allt detta?”. Du svarar ju på detta själv?:

  ”PK-media spyr ut propaganda och undanhåller sanningen så mycket de kan. För att hålla svensken omedveten.”

  Ta istället reda på vilken/vilka maktgrupperingar som styr dessa ”PK-media” och vad deras agenda är. Vilka kontrollerar de globala massmedierna? Lägg ihop 2+2 så framträder sanningen vilka de är som globalt agerar via sina maktpositioner för att islamifiera Sverige, Europa, världen.

  Sverige SKALL islamifieras och de politiska och ekonomiska maktsfärerna i Sverige agerar tillsammans för att nå detta mål. För mig framstår detta mycket tydligt.

  Arvid

 2. HH skriver:

  Egentligen är det märkligt, att vi som har en annan och rimligare mening om hjälp till dem som behöver sådan, inte får höras. Rättare sagt – varför finns inte något slags forum i vår demokrati där man redan nu kan uttala sitt misstroende mot den av dagens regering förda politiken? Jag ser ALDRIG någon genomlysning av agendan. T ex hur många flyktingar kan vi RIMLIGEN ta emot och ge en anständig plats i samhället. Jag är inte omänskligare än att jag inser att den som tvingas fly från sitt land inför dödshot och utradering, bör vi ta emot.

  Men hur många faller inom kategorien? Och varför får jag/vi aldrig något svar från politiker och massmedia? Jag har träffat både irakier och andra och många anpassar sig gott och talar god svenska. Många av dessa är inte troende muslimer, men framförallt skolade personer. De har en bakgrund som vittnar om universitets-studier.

  Varför denna orimliga tystnad gentemot alla dem som vill ha en röst i sammanhanget? Det kan vara dumma röster, fåniga röster, hatiska röster, men avfärdar man dem bara som rasister och islamhatare har man ju faktiskt inte fått fram vad dessa röster säger och tycker. Och till syvende och sidst, är det inte detta som demokrati handlar om?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: