Drevet går mot en M politiker som tyckte reglerna skulle följas.

Beslut var taget redan 2009 att inga Prideflaggor skulle hissas utanför Södertäljes statshus. Men detta accepteras inte av HBQTlobbyn. Som vanligt är media pådrivande mot de som inte har deras åsikter. Expressen har bild bara för att visa hur hippa de är. En ung kvinna bredvid bilden på den gamle stofilen i M. Jag personligen är djävligt trött på att få alla dessa rövgossare och flator tryckt upp i ansiktet genom media konstant. Ingen bryr sig om vad ni gör hemma så länge det inte innehåller barn eller djur och är bådas vilja. Men sluta tvinga på oss eran vilja konstant.

flatdrev

Den unga hippa flatan och den gamle stofilen. Det är ett propaganda krig utan dess like. Men jag kan lova er att hade det varit en muslim som blivit kränkt då hade hyllningskören inte alls varit igång. Kommunfullmäktigeledamoten Rolf Bertilson har bloggen förståelse, men det skulle han aldrig uppskatta då bloggen är ”främlingsfientlig,islamofobisk etc etc etc” och media skulle kräva hans avgång.

Varjager

One Response to Drevet går mot en M politiker som tyckte reglerna skulle följas.

  1. Peter Kråknacke skriver:

    Dom skulle kanske behöva varann. 🙂 Dom skulle passa bra ihop verkar det som. 🙂

    Nä, skämt åt sido. Men tänk om nån hade hissat hakkorsflaggan. Då hade det nog blivit liv i busken. Men olagligt är olagligt. Och det finns ju många hetero, som tar illa upp av att behöva bli påtvingade sånt, på platser där de inte hör hemma, och de inte förväntas. Stadshuset är väl till för alla, eller hur… Inte bara homos. Förövrigt. Bra rutet av moderaten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: