PK-hysterien når nya nivåer. Öl med bild på Hitler och Mussolini. Detta skapar PK-hysteri.

Men på SVD kulturblogg nämns inget att en man med mer liv på sitt samvete hyllas i Ryssland. Så där ser man hur PK-journalister desperat försöker skuldbelägga vissa mördare men dölja andra mördare.

”Trots att över 50 000 italienska judar deporterats till tyska koncentrationsläger säljs vin och öl med Hitlers porträtt öppet i landets mataffärer.
När Expressens medarbetare Christina Lundell klev in på ett snabbköp utanför Venedig möttes hon av Hitler på en ölflaska med etiketten ”Mein Kampf”.
– Ett sådant öl är för folk som inte längre har något att supa bort, säger Christina Lundell.”

Förintelsen var hemsk, men ser man sedan till att kommunistpartier sitter i flertalet länders styrande församlingar utan att ta avstånd från sina egna illdåd. Då blir man lite fundersam.

”…och det kan man direkt se på mätningar som Carnegie Endowment for International Peace  har gjort, och som visar att Stalin är störst av alla hos ryssarna, betydligt större än Lenin eller Peter den store.
År 1989 tyckte 12 procent av befolkningen så. Idag tycker 50 procent så.
En aktuell insamling i samma anda har fått 100 000 påskrifter. Man kräver att staden Volgograd får tillbaka namnet Stalingrad.
Landets nuvarande president har beklagat alla de människoliv som släcktes på grund av den stora terrorn, tack herr Putin, men han har ännu inte sagt ett enda negativt ord om Stalin, förra seklets största massmördare, ihop med Mao och Hitler. Och Putin har dessutom övergett idén om ett nationellt monument till minne av alla dem som drabbades av Stalins utrensningar. Samtidigt växer minnesindustrin stadigt, och förser ryssarna med t-shirts, muggar, tallrikar, flaggor, böcker, dokumentärer, öl, affischer och fotografier, alla med en leende Stalin i centrum. Den positiva bilden av Stalin förstärks av att många historiker har börjat lyfta fram hans betydelse för den unga staten industrialisering, och för det framgångsrika kriget mot Hitler, utan att nämna andra sidor av diktatorn. Stalin, en ledare på uppgång, nu även i akademia.”

Så samma slags journalister som fördömer en sida av massmorden lägger sedan sina röster på andra sidan av massmorden. Hur pålitligt och trovärdigt känns det?=

Varjager

6 Responses to PK-hysterien når nya nivåer. Öl med bild på Hitler och Mussolini. Detta skapar PK-hysteri.

 1. R Ericsson skriver:

  Du skriver om någonting som jag alltid har retat mig på.
  Kommunismen har tagit död på 200 miljoner.

 2. Varjager skriver:

  Ja, men det är fortfarande tillåtet att vara kommunist. Konstigt nog..

 3. ericr45 skriver:

  Meninglös upprördhet. En kvasinyhet helt enkelt..
  Hade en våra närsynta kulturmarxister i media inte skrivit om saken hade absolut ingen brytt sig..
  Knäppisar finns det överallt.
  Kamrat Stalin, en av de mest kvalificerade massmördarna, är förresten fortfarande en större än stor idol i sin gamla hemstad..
  Har man skrivit något om det??

 4. ericr45 skriver:

  ”Hade våra närsynta kulturmarxister i media inte skrivit om saken hade absolut ingen brytt sig..”
  …ska det förstås stå.
  Har svårt med stavingen idag..

 5. Ulf Lind skriver:

  Ja, och tänk på den dyrkan med stalinplakat som förekommer i 1:maj-demonsrationer här i Sverige. Och Breivik, stämmer dom minsann upp ramaskri om, fast Stalin mördade så många många miljoner fler. Och samma sak med Muhammed. Han var mycket värre än
  t o m Hitler. Men dessa tre + Pol Pot (som brutalt hade ihjäl en tredjedel av sitt lands befolkning, för att de kunde för mycket. Så utstuderat grymt.), är nog de värsta massmördare, som funnits. Vad förslår Breivik gentemot dem. Jag menar. Lite objektiv balans tack. Men det finns inte i PK-diktarurens Sverige.

 6. Janne skriver:

  Förintelse säger Christina Lundell? Vilken förintelse??
  Är det kanske förintelsen av det svenska folket hon åsyftar?
  MVH
  Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: