Hyresgästföreningen vill utesluta oliktänkande.

Det är lågt i tak i Sverige 20123.

”Medlemmar i organisationer som uppfattas som antidemokratiska kan i framtiden riskera uteslutning från Hyresgästföreningen.Johan Lindblad är medlem i Svenska Motståndsrörelsen. Han är även medlem i Hyresgästföreningen. Men när han i våras tackade ja till ett ideellt förtroendeuppdrag i sitt bostadsområde, föreslog Hyresgästföreningen istället att man borde utesluta honom på grund av hans politiska åsikter.”

Rötan i Riksdagen sprider sig snabbare och snabbare ner genom kontroll organen.

Varjager

 

4 Responses to Hyresgästföreningen vill utesluta oliktänkande.

 1. R Ericsson skriver:

  Detta måste vara olagligt

 2. Blodsven skriver:

  Ytterligare en ”opolitisk” meningslös pissorganisation som önskar att begå självmord. Saknad och sörjd av ingen…

 3. Bengt Lundström skriver:

  O.T.? Bara att förbereda sig på marknadshyror!
  Den 1 februari i år tillkom en ny lag som gav en bostadsrättshavare rätt att hyra ut sin bostadsrätt i andra hand till en hyra som tidigare skulle ha ansetts som oskälig. Få se om bostadsrätterna innan valet 2014 kan komma att ombildas till ägarlägenheter för att en tidigare bostadsrättsinnehavare skall kunna ta ut en helt fri marknadshyra?
  Med den regering vi förefaller vara tvungna att uthärda till valet, så kommer troligen Hyresgästföreningens inflytande över beståndet med hyresbostäder och hyresnivå att minska, om inte annat så p.g.a. de renoveringar som miljonprogrammet kommer att kräva. Tror inte, att det kommer att leda till några höjningar av de nuvarande kommunala beloppen för bostadsbidrag för pensionärer.
  – Få se hur länge kommunägda hyresfastigheter kommer att finnas?

  Straffbeskattad & bromsad Pensionär, utan behov av bostadsbidrag i det (tillsvidare) kommunägda Bostadsbolag jag bor i och hyr av.

 4. Peter Kråknacke skriver:

  Olagligt. Ingen ska diskrimineras p g a sina åsikter. Då är det diktatur, och revolution är det enda som står för dörren. Så länge åsikter är tillåtna att framföras, måste de respekteras av ALLA i samhället, som legitima, inte bara av alla´h:s gäng. Ingen diskriminering får förekomma. Anmäl dom bara. Annars är ALLT tillåtet gentemot de otillåtna uteslutande, eller hur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: