Cecilia Malmström hotar Malta.

Vad hon säger egentligen är att massinvandringen är prio 1.

Inga hinder i vägen för de outbildade islamisterna som kommer till EU.

”Uppgifter om att Malta överväger att skicka tillbaka nyanlända migranter till Libyen utan att ge dem chans att söka asyl har fått EU:s inrikeskommissionär Cecilia Malmström att reagera.

”Alla människor som anländer till EU har rätt att ansöka om asyl och få en ordentlig genomgång av sin situation. EU-kommissionen kommer att använda alla tillgängliga medel för att se till att medlemsstaterna respekterar sina åtaganden”, skrev Malmström i ett uttalande på tisdagen.

Maltas premiärminister Joseph Muscat har varnat för att landet ”överväger alla utvägar” för att handskas med inflödet. På tisdagen ankom 102 migranter från Somalia till Malta, medan närmare 300 anlände i förra veckan.”

Samtidigt säger Somalierna i Somalia att det är dags att komma hem nu och hjälpa till. Men bidragen drar.

Varjager

2 Responses to Cecilia Malmström hotar Malta.

  1. R Ericsson skriver:

    Malta är lite större än Gotland
    Är det någon som tror att dom kan ta emot 500 tusen svartingar ???

  2. inger-siv mattsson skriver:

    Hej Varjager. Jag har alltid undrat och även ställt frågan till de s k ansvariga varför somalierna inte flyr till närbelägna Somaliland i stället för till det avlägsna Sverige. . Där har det varit fred och lugnt i över 20 år. Frågan får givetvis inget svar. Men vi vet ju svaret: De får inga bidrag att leva gott på i Somaliland. En annan fråga som inte heller får svar: varför finns det inga apatiska barn i flyktinglägren i Jordanien, Sudan etc? Ikväll hadee Rapport ett reportage om ett av världens största och mest överbefolkade flyktingläger Zatari i Jordanien. Avsett för 30 000 flyktingar. Idag är de 130 000. Inte ett apatiskt barn så långt ögat kunde se . Svar: där lönar det sig inte att bli apatisk – dt hägarr inga permanenta uppehållstillstånd och ivstids försörjning på skattebetalarnas bekostnad i dessa läger! Tredje frågan: hur kan man resa på semester oh hälsa på släkt och vänner till det land man påstår sig ha ”flytt undan krig och förföljesle ”- som det bruka rheta. ”vi blir dödade om vi tvingas återvända” är den vanliga snyftvalsen innan de fått PUT. När de väl beviljats PUT är dödsfaran helt plötsligt över! Mycket märkligt! Hälsningar Inger-Siv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: