Tisdagen är Miljöpartiets dag i Almedalen.

Nu vill jag höra MP förklara var i från pengarna skall tagas för deras massinvandringspolitik? Vem anser MP skall betala för alla dessa analfabeter och getherdar?

Vi har fått höra att vi behöver massinvandringen för att rädda välfärden, men TCO säger nu att vi behöver skapa 400000 nya jobb för att rädda välfärden.

I min värld går detta inte ihop. Samtidigt som när 490.000 svenskar 2009 avstod från tandvård på grund av att de inte har råd anser jag det vara skamligt att personer som vistas illegalt i landet nu skall få det mer eller mindre avgiftsfritt. Tack vare MO och M. Det är en djupt orättvis politik som regeringen nu drivit igenom med samtliga oppositionspartier förutom SD. Det urholkar dessutom rättssäkerheten bakom asylprocessen genom att man ger privilegier till personer som inte respekterar svensk lagstiftning.

Det är så mycket mer som man kan säga, men nu vill jag ha svaren.

Varjager

3 Responses to Tisdagen är Miljöpartiets dag i Almedalen.

 1. R Ericsson skriver:

  Vi har fått höra att vi behöver massinvandringen för att rädda välfärden, men TCO säger nu att vi behöver skapa 400000 nya jobb för att rädda välfärden.
  ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
  400 000 jobb igen – kommer ni ihåg hur Torbjörn Fälldin tjatade om detta ?????? Det blev inga jobb då – och inga nu heller – räkna istället med att vi blir av med 100 000 jobb

 2. Rauken skriver:

  Inget stämmer i Sverige längre. Det en politiker säger, där ligger sanningen åt det rakt motsatta hållet. Sverige är ett förfallet dårhus av stora mått. Ett förfall vi, av ren dumhet, val efter val godkänt.

  Vem bär då skulden? Ja naturligtvis så ligger ansvaret hos den lögnaktiga politikerna. Han uppträder som lögnhalsen vars uppgift är att slå blå dunster i väljarnas alltför ljusblå ögon. Inget graverande får komma fram i ljuset. Det kan bli farligt.

 3. ericr45 skriver:

  Detta ”(P)Almedalen” står mig redan upp i halsen. Det är som ett internt fackmöte för politiska eliten, politiker och media möts för att gemensamt göra upp planerna inför 2014.
  Från talarstolarna flödar flosklerna i en ständig och aldrig sinande ström..Ge massorna vad de vill ha!
  Lyssnade igår en stund på lille Fritte, (mp), sen var jag tvungen att rensa upp mig och min hjärna med en liten virre efter floskelstormen från scenen…
  Mycket vill han, men talar aldrig om grundproblemet i skolan, disciplinen. Om han, av misstag, skulle använda det ordet så lär Fridolin nog gå och tvätta munnen med grönsåpa efteråt…
  Mycken flört med lärarkåren var det också, sannolikt kärnväljare för mp.
  Betydligt tystare om vem/vilka som ska betala utsvävningarna.
  Fast det vet vi förstås..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: