I praktiken införs en avgift för internet , massinvandringen och dess propaganda kostar.

”Precis som många andra reagerade jag starkt då jag läste pressmeddelandet från Förvaltningsrätten angående domslutet att datorer ska anses vara avgiftspliktiga. Jag tänker här inte skriva om hur public service ska finansieras. Det jag hoppas få alla uppmärksamma på är att i och med detta domslut har det helt plötsligt införts en avgift för att använda internet hemifrån eller andra platser som inte redan betalar tv-avgift. Detta eftersom man ju måste använda just en dator, surfplatta eller mobiltelefon för att komma åt internet. Vi har nu en internet-avgift och inte en tv-avgift, mer än så behöver egentligen inte sägas. ”

Jo det behövs sägas mer, detta är ett sätt att kunna fortsätta sprida propaganda mot ett parti och andra idéer än de som är tillåtna. Medan radiotjänst bara kräver pengar utan att ge någonting tillbaka förutom opinionsbildning och propagandaspridning. De är på farlig väg i Sveriges riksdag. De vill begränsa yttrandefriheten och samtidigt tvinga oss att betala ännu mer för deras lögner.

Varjager

2 Responses to I praktiken införs en avgift för internet , massinvandringen och dess propaganda kostar.

 1. Lars P skriver:

  Det är ett brott mot artikel 20 i FN:s deklaration om mänskliga rättigheter: ”Ingen får tvingas att tillhöra en sammanslutning.”. Staten får alltså inte tvinga någon att betala någon form av avgift som kan anses vara en slags medlemskap i en organisation.
  Konsumenten skyddas också genom EU direktiv 2005/29/EG som föreskriver att leverans av tjänster som inte har beställts är en otillbörlig affärsmetod. Otillbörliga affärsmetoder är också metoder som kan påverka konsumenternas affärsbeslut, aggressiva affärsmetoder. Konsumenternas affärsbeslut ska vara fria. De får inte vara fattade som följd av trakasserier, tvång eller otillbörlig påverkan.

 2. HH skriver:

  Tack Lars P för inlägget. Frågan är bara om EU-direktivet fungerar. Nyss hörde jag i radion om frustrerade utländska universitets-studenter, som inte har så mkt pengar och som inte tittar på svensk TV för att de helt enkelt inte talar svenska, hur svårt detta blir för dem.

  Och företag? Börjar inte det här bli för mycket nu? Om vi alla skulle skicka upp gamla tjock-Tv:ar till Kiruna, vad ska de göra? Skicka tillbaks apparaterna trots att sladdarna är avklippta?

  Maktfullkomligheten hos de styrande har nu gått över alla gränser. Varför i himlens namn måste svensk TV lägga ut sina program på nätet? Naturligtvis finns det en tanke bakom: man får alla att betala för något de inte vill ha. Man får oinskränkt makt över media genom lydiga journalister som var och en blir sin egen juridiska person. Man får in mycket pengar och kan fortsätta den ensidiga propagandan. Lägg märke till frånvaron av kultur i svensk TV. Lägg märke till hur man i tysthet lade ner den förnämliga TV-teatern!

  I slutändan tror jag att de biter sig själva i svansen! Svensk TV har inte längre någon goodwill bland tänkande människor. Sponsrade program… är det inte reklam?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: