Hur PK media försöker förminska folks sanningssökande.

Lars Lindström  är ju inte känd för sin ärlighet. Men denna gången är han verkligen vilse.

”Dessutom finns Sverigedemokraternas lite mer städade baby Avpixlat med några tusen besökare till.

Ingen annanstans hittar jag så mycket ilska mot svenskarna som här. Svenskarna är korkade som inte säger vad de tycker om invandringen. Svenskarna är idioter som inte ens protesterar mot höjda bensinpriser. Svenskarna accepterar fegt alla dumheter som politiker ställer till med. Svenskarna är mesiga, de är rädda att bli kallade främlingsfientliga. Svenskarna är hjärndöda kulturmarxistiska zombies.

I dessa kretsar finns den verkliga svenskfientligheten. Men så här är det: Sverige är inte ert land. Det är vårt land.”

Nej du Lars, det är inte ditt gängs land. Det är vårt land. Som du och din påhejare vill ge bort till kreti och pleti för att ni skall kunna se er som ”godhjärtade”. Våra barn är offer som ni bryr er föga om.

Varjager

9 Responses to Hur PK media försöker förminska folks sanningssökande.

 1. R Ericsson skriver:

  Avpixlat tackar reklamen !

 2. allemand skriver:

  AP som jag slutat besöka.

  • R Ericsson skriver:

   Man får liksom anpassa sig till AP och låta bli att skriva om judar och att Bonniers kontrollerar dagspressen.
   – Men faktum är att mer och mer sipprar in på AP som har med konspirationen att göra.

   • allemand skriver:

    Inte förrän de gör sig av med de nya hjärndöda moderatorerna sätter jag min for där. igen.

 3. Peter Kråknacke skriver:

  Komma här och komma lixom. Vissa tror dom äger mänskligheten. Men kan man vara anorlunda, när man går i Stalins fotspår. Klart att Avpixlat vill skaka om de manipulerade slöfockarna lite så de tänker till. Se på gamla Sovjetimperiet som bestod i över 70 år. Varför. Jo för att människorna vaggats in i det hela i omedvetenhet av all hjärntvätt de var utsatta för. Precis som här, av såna som Lars Lindström b l a. Och se på Turkiet, i liknade situation som oss. Men där gör folket något. Varför. För att de vaknat och kommit till insikt, av såna som Avpixlats redaktörer b l a. Samma i Sovjetunionen. Som bestod, tills Gorbatjov kom och väckte dom, då föll imperiet som ett korthus. Det är väckande av detta kurage, som behövs även hos oss, om vi ska få någon förändring till stånd.

  • Bengt Lundström skriver:

   Visst är det som du anser Peter Kråknacke(?). En ”välfärdspolitik” som har utjämnat inkomstskillnader mellan tärande och närande sedan många decennier och betalats med höga skatter på de arbetande (där de makthavande satt sig i främsta rummet) har snart kommit till vägs ände. Vill citera den tidigare finska presidenten Tarja Halonens, som jag ser det allmängiltiga åsikt: Ett lands utveckling beror på folket!

 4. HH skriver:

  Mmm… Men vad säger ni om det nya? Att var och en som har internet ska betrakta det som en TV-apparat? Varför inte fortsätta på linjen? Var och en som har en brevlåda MÅSTE prenumerera på statsunderstödd tidning!

  Det här måste banne mig EU titta på. Jag/vi har en dator som vi använder för vårt skriveri och katalogiserande. Vi har internet för att kunna mejla vår dotter i Berlin dessutom. Plus att internets välsignelse fick oss åter i kontakt med en amerikansk vän sedan länge. Han hittade mitt namn på internet.

  Är inte detta utspel av den statsstyrda radion och televisionen något annat än DDR-light? Full koll på alla.

  Då ska jag bara tillägga att tjock-tv:n vi hade försvann för 20 år sen.Yngsta dottern är nu 40. Den äldsta 54…

  Det här landet blir som det blir och blir ännu mer. Så gulligt att SVT fick ta emot det de förtjänar. D v s stenar mot filmaren…

 5. HH skriver:

  Lars Lindström är kåsör och inte journalist. Han säger själv skrytsamt att han får tycka precis vad han vill. Och det gör han ju hela tiden. Med porträtt och flinande nuna. En diletant utan större snille. Ursäkta om jag är litet stygg här.

  Det var intressant att höra i radions P1 en person som ringde in och förklarade sina frustrationer inför massmedia. Precis som de flesta av oss har vi gett upp tidningar, radio och TV. Och precis som Lindström, med mycket få undantag, finns inga journalister längre i Sverige. Bara kåsörer och kåsöser.

  Han som ringde in tyckte att det vore bra med svensk TV och radio om det blev som i Grekland – man lägger ned och det blir tyst!

  Trots allt har ljud- och bild-media inte funnits särskilt länge. Själv har jag bara minne av Farbror Schven(Jerring) och Barnens brevlåda när jag var liten. TV är en mycket senare historia. Faktiskt tror jag vi klarar oss rätt bra utan den svenska varianten.

  Kan du några språk – skaffa då en mottagare där du får in andra länder. Där finns fortfarande kunnighet och uppriktig journalistik.

 6. Peter Kråknacke skriver:

  HH. Jag ser er. Jag ser er. 🙂

  Nä, ren totalitarism, som alltid, när det gäller det här diktaturstyret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: