Stor uttagning av kvotflyktingar ??????

Vi har väl redan hämtat mer än vår beskärda del av dessa kvot ”flyktingar”.

De väller ju redan in över våra gränser….

”En delegation från Migrationsverket är i Kenya för att ge erbjudande till cirka 300 somalier som flytt från kaoset i sitt hemland att bli kvotflyktingar i Sverige. Den är den största enskilda gruppen i årets kvotuttagning, som totalt är på 1 900 personer.”

Man slår sig för pannan och undrar när de inser att vårt land är fullt med outbildade kameljockeys och getherdar? Det är inte direkt en stor arbetsmarknad för dessa i Sverige.

Varjager

2 Responses to Stor uttagning av kvotflyktingar ??????

 1. Janne skriver:

  En äkta flykting flyr naturligtvis till närmaste grannland och han/hon är glad och tacksam för tak över huvudet och ett mål mat per dag! Och den dag våra grannländer befinner sig i krig eller annat elände så ska vi naturligtvisa hjälpa dom på alla tänkbara sätt! Ingen som helst tvekan om det!
  En ekonomisk parasit och brottsling däremot flyger över halva jordklotet för att komma till Sverige och den hägrande livstidsförsörjningen. Samma skit om dom kallas för ”kvotflyktingar” ”ensamkommande barn” eller något annat. Det är samma blåljugande ohyra allihop och dom har absolut inget här att göra utan bör förpassas till sina hemländer per omgående!
  Och iden att nu åka till Kenya för att hämta ytterligare 300 parasiter, kan bara komma från fullkomligt galna människor! (vi har inga sinnessjukhus i Sverige, men vi har kommunhus och riksdag istället) Men jag har ett förslag, dom som nu gör resan till Kenya kanske också kunde stanna där? Dom behöver ju inte stanna för evigt, men åtminstone kunde dom ges asyl i något afrikanskt land för dom närmaste 5-600 åren!
  MVH
  Janne

  • Rauken skriver:

   Hej Janne
   Jag har just läst texten till artikeln i den danska polisens facktidning, ang. inaveln bland förortens bråkstakar.
   Men tanke på vad som står där importerar vi medvetet och frivilligt genetiskt degenererade personer. Personer som antagligen blir till en ytterligare en kvarnsten runt nacken på en redan hårt belastad skattebetalare. Folk som vi i framtiden får så mycket besvär med så att vi i kanske måste deportera.
   Mvh
   Göran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: