En patriot som gett upp.

”Det händer inte så mycket på den här bloggen längre. Det finns i skrivande stund heller ingen större anledning att tro att det kommer att ändra sig.

Nästan hela mitt liv har jag känt ett stort samhällsengagemang. Jag har respekterat reglerna, respekterat meningsmotståndarna, försökt påverka, skrivit insändare, sedemera bloggat, debatterat, resonerat, agiterat, varnat och vädjat.

Sedan en dag kommer insikten. Det är kört. Dumheten, fegheten och medlöperiet är så förhärskande inte bara hos etablissemanget utan även hos en stor del av befolkningen att det aldrig fanns någon verklig chans till förändring.

SD kanske får tio procent i nästa val, kanske rent av femton procent. I slutänden gör inte det heller någon skillnad. Kursen är lagd och rodret surrat. Det Sverige de flesta av oss vuxit upp håller på att dö. Det vi har sett hittills med kriminalitet, brinnande förorter och systemhaveri är inget annat än förtexterna till zombiefilmen vi alla är statister i.”

Vi känner alla så här i emellanåt. Men vi får aldrig ge upp. Aldrig!!

Varjager

10 Responses to En patriot som gett upp.

 1. Blodsven skriver:

  Helvete Varjager, trodde först det var du som tappat sugen. Visste väl att du inte backar i första taget, Broder.

 2. Janne skriver:

  Hej Varjager!
  Här har Du nog satt allas våra tankar på pränt, jag skulle tro att dom flesta av oss ibland tänker i dessa banor och att allt är lönlöst och bec ksvart! Klart att man blir deprimerad av denna förödande och påtvingade mångkultur!
  Men jag tycker mig också se vissa ljusglimtar i det f.ö. så kompakta mörkret! Folk i allmänhet är dödligt less på mångkulturen och uttrycker numera detta helt öppet och oblygt! Även människor med högre positioner i samhället börjar inse att det har gått alldeles för långt!
  Olika aktioner mot regimens omedelbara avgång organiseras!
  SD når nya höjder!
  Media och myndigheter är allt mer desperata i sina lögner, vilket kan tyda på att dom håller på att tappa greppet!
  Och vi har (än så länge) internet till vår tjänst där vi fortfarande kan sprida sanningen!
  Men sen behövs det också mycket mer för att åstadkomma en förändring, mera handfasta handlingar, civil olydnad kanske, protester och direkta demonstrationer mot mångkulturen! Det finns naturligtvis redan, men det behövs oändligt mycket mera!
  Folk vaknar en efter en bl.a. p.g.a. klarsynta och förnuftiga människor son Du Varjager!
  MVH
  Janne

 3. HH skriver:

  Vi behöver alla röster! Nyss skrev jag ett inlägg i Snaphanen om en dröm jag hade och en klassisk filosofs utredning vad en dröm och verkligheten kan betyda.

  Det värsta, Varjager, är att allmänhetens syn på det som vi uppfattar som demokrati börjar rämna! Man har gjort forskning i hur folk ser på sina kommunpolitiker t ex. Förskräckande nog ser man tjänstemännen som lätt mutbara! Ja, då kom jag ihåg Göteborg, t ex, där jag bodde ett tag bland alla ´goa gubbar´. Jag tyckte verkligen om stan. Easy going people!

  Och skriver jag Göteborg kan vi ju ta Kristinehamn t ex. Ett mkt bra journalistjobb gjordes av en kvinnlig TV-reporter, ettrig och krävande så de berörda bleknade.

  Och vad händer i Mora? Ja, vad händer i vårt parlament.? Hur kunde man få bygga moskéer överallt i vårt land med sitt kristna arv? Mutor? Pengar under bordet?

  Samtidigt med en regering som verkar allt vilsnare och som börjar undra vad de ställt till med… Ett nordiskt mellanöstern… Kanske allihop fått en rejäl dusör från något oljerikt shejkland och flykten redan är planerad?

  Nej, usch så fult jag spekulerar!

  Håll ut Varjager och alla ni andra. Sverige är VÅRT arv!

 4. R Ericsson skriver:

  När pengarna är slut i kommunerna kan inga socialbidrag betalas ut kanske blattarna åker hem då.
  NEJ jag har ingen lösning på ett folk som önskar sin egen undergång under tiden dom tittar på fotboll och degraderade såpor.

 5. Peter Kråknacke skriver:

  Helt rätt Varjager. Vi får ALDRIG någonsin ge upp. Utan måste slåss till sista blodsdroppen, om det så är det sista vi gör.

 6. inger-siv mattsson skriver:

  NEJ NEJ NEJ! Du får inte ge upp! Du behövs mer än någonsin i denna förryckta tid som Gunnar Sandelin och etnologen Carl Olov Arnstberg skrive rom i sin bok om mörkläggningen i invandringsfrågan! Hälsningar Inger-Siv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: