LIKVAKAN!

en svenska liket hinner inte ens kallna innan politiker och tjänstemän dansar och hoppar för att tvinga ut dom sista livsdropparna!

Helt nyligen togs i riksdagen det ödesdigra och katastrofala beslutet att ge gratis sjukvård och tandvård till illegala asylturister!  Medan svenskar måste betala full avgift!

Nu, inte ens en månad senare,  har  politikerna i Jämtland föreslagit att patientavgiften för svenskar skall höjas till 500:- naturligtvis för att kunna  finansiera gratis välfärd för alla hitresta utländska parasiter!  Vansinnigheterna har ingen ände i detta land!

Nästa gång Ni måste besöka ett sjukhus,  tandläkare eller apotek, vägra betala!  Eller som andra alt. Ta kvitto och överklaga till Ert landsting!  Låt dom bli överhopade med brev som kräver rättvisa!

Vänligen

Janne

2 Responses to LIKVAKAN!

 1. Rauken skriver:

  Hej Janne
  Tack för en rekommendation. Den skall jag tillämpa om och när det blir aktuellt för min del. Det är rent ut sagt för djävligt att utlänningar skall få kosta oss precis hur mycket som helst. Vi borde kunna ha en bättre diktatur än det psykfall vi nu dras med.

  Jag hörde replikskiftet mellan Åkesson och Reinfeldt i partiledardebatten. Svaren, som egentligen inte var några svar, som Åkesson fick ifrån statsministern säger allt man behöver veta.
  Ett vildsint och osammanhängande svammel. Dock icke ett ord om hur invandringens problem skulle lösas.

  Jag fick det absoluta intrycket att allt var bra som det var och skulle något vara fel så berodde det på oss. Större dårskap än de svaren? får man allt leta efter. Gud bevara oss väl från denna instabila man som statsminister, med sitt hat mot allt som är svenskt.

  Mvh
  Nationalist

  • Janne skriver:

   Hej Rauken.

   Ja att sitta och skriva insändare som jag och många andra håller på med har naturligtvis en viss informativ och kanske även inspirerande effekt.
   Men det behövs så oändligt mycket mer för att konstruktivt kunna förändra denna vansinniga politik.
   Vi måste på ett seriöst och handfast sätt låta myndigheterna förstå att nu har vi fått nog av alla orättvisor och djupa kränkningar som vi dagligen utsätts för! Inte bara en gång, inte tio heller utan oupphörligt bombardera dom med våra krav via brev, mail och telefonsamtal!
   Och inte minst genom personliga besök på deras kontor och var absolut inte rädda för att “besvära” det är vi som betalar deras höga löner och dom har skyldighet att lyssna på oss. Ju mer vi kan störa dom i deras “arbete” desto bättre är det!
   MVH
   Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: