Burkakvinna ljög – SD-politiker friad från misstankar om misshandel, nu förväntar vi oss en media kampanj där Expressen och Aftonbladet söker upp den skyldiga kvinnan och frågar varför hon ljög. Samt att hon blir åtalad för rasism och falsk tillvitelse.

”Christer Wikström (SD) är inte längre misstänkt för brott.
Förundersökningen läggs ned.
– Tack gode Gud för övervakningskameror. Utan dem hade jag haft ett fängelsestraff framför mig, säger Wikström.”

De ser sin chans att få DO skadestånd och smutskasta hederliga Svenskar. Men denna gången gick det fel pga av övervakningskameror.

”Enligt Christer Wikström var upprinnelsen till det hela var ett tjafs vid mjölkdisken.
– Jag har inte så stort minne av det hela, det kan ha varit något vanligt tjafs. Jag blir irriterad svarar henne med en fråga om hon inte är på fel sida jordklotet. Jag skulle väl inte ha svarat över huvud taget. Om jag sagt det till en australiensare hade det inte fått de här konsekvenserna.
Wikström berättar att han sedan lämnade mjölkdisken:
– Hon skrek något åt mig, jag brydde mig inte i det. När jag står vid kassan och lägger upp mina varor kommer hon springande och attackerar mig. Bland annat greppar hon en kundkorg som hon vevar runt med. Jag försöker freda mig, hon river sönder mina kläder, Sedan kastar hon sig ned på golvet, som jag uppfattar det teatraliskt, och börjar jämra sig.”

Hade hon kontaktat Expressen först kunde de beslagtagit filmen och klippt om den som brukligt är på Expressen och hon hade haft en större chans till klirr i kassan.

Varjager

 

5 Responses to Burkakvinna ljög – SD-politiker friad från misstankar om misshandel, nu förväntar vi oss en media kampanj där Expressen och Aftonbladet söker upp den skyldiga kvinnan och frågar varför hon ljög. Samt att hon blir åtalad för rasism och falsk tillvitelse.

 1. allemand skriver:

  Expressen kanske försöker ändå, det lyckades förra gången.

 2. ericr45 skriver:

  Var finns filmen!!!!!

 3. R Ericsson skriver:

  Kan vi få reda på mussekäringens namn ? Foto ?

 4. Rauken skriver:

  Det här patrasket är Reinfeldts jävla anhang, sådan ledare sådant folk.

  Jag hörde debatten på bilradion mellan Reinfeldt och Jimmy Åkesson den var vämjelig och otäck. När Åkesson med klar och tydlig röst kritiserade och kom med förslag om invandringen gick Reinfeldt sanslöst i taket. Jag upplevde Reinfeldt i den här debatten som psykiskt instabil.

  Måtte jag, efter valet, slippa ifrån att se och höra den mannen, ända tills han med alla andra politiker sitter på de anklagades bänk, iförda både hand- och fotbojor och bespottade av det folk han både ignorerat och förnedrat i snart 8 år.

 5. Peter Kråknacke skriver:

  VIKTIGT. Tänk på det här, ni som bor här.

  http://petterssonsblogg.se/2013/06/04/upprop-om-regerings-omedelbara-avgang/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: