Snart kan vi glädjas åt att EU:s medlemsländer kommer att ha ett gemensamt asylsystem. Säger de rabiata mångkultursfanatikerna Cecilia Malmström och Cecilia Wikström.

De sjuka vurmarna för massinvandring och mångkultur är själaglada att mer bidragsinvandring äntligen skall kunna komma in i EU.

Det är EU:s skyldighet att ta emot människor på flykt och ge dem skydd – en juridisk skyldighet men också en moralisk.Ett uppdaterat Dublinavtal är en del av den nya gemensamma asylpolitiken. Ett nyskrivet stycke säger nu att en asylsökare som riskerar att utsättas för ”förnedrande eller inhuman behandling” aldrig får sändas till ett annat land, även om det var det första mottagarlandet. Särskilt skydd för barn införs också, och kontrollmekanismer som gör att vi får bättre insyn i om asylmottagningen inte fungerar i ett visst EU-land.”

Med andra ord så öppnar dessa rabiat kvinnor upp för en mer bidragsinvandring till Sverige. Jsg tycker så synd om vårat folk och våra barns framtid. Den är väldigt mörk.

Varjager

One Response to Snart kan vi glädjas åt att EU:s medlemsländer kommer att ha ett gemensamt asylsystem. Säger de rabiata mångkultursfanatikerna Cecilia Malmström och Cecilia Wikström.

  1. Peter skriver:

    I valet till EU våren 2014 kommer jag att lägga min röst på SD, det enda EU kritiska partiet i vår riksdag. Sverige ska arbeta för ett utträde ur unionen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: