Medierna får inte slarva med källskydd, säger journalisten Nils Funcke.

Men är det någon som har förtroende kvar för Svensk media?

Deras vinklade artiklar och bildpublicering av etniska svenskar. Men i absurdum undanhåller brottslingar med utländsk bakgrund.

Norra Skånes utgivare, Mimmi Karlsson-Bernefalk, fälldes för brott mot tystnadsplikten av Högsta domstolen i juni förra året. Tidningen hade intervjuat talespersonen för ett medborgargarde som var lovad anonymitet och anonymiserades i tidningen. Men när redaktionen dagen efter fick tips om att han varit ordförande i Nationaldemokraterna publicerade tidningen namn och bild och avslöjade att det var han som var talespersonen. Trots att han sedan länge dragit sig tillbaka från politiken ansåg Karlsson-Bernefalk att allmänintresset krävde att hans identitet avslöjades.”

Ett exempel av många, samtidigt är det tyst om nyheter som rör Islamister och kommunisters illdåd. Eftersom PK media är en rödgrön röra är jag inte förvånad att journalister är den yrkesgrupp som folk har minst förtroende för.

Varjager

2 Responses to Medierna får inte slarva med källskydd, säger journalisten Nils Funcke.

 1. R Ericsson skriver:

  GLADA NYHETER OM MEDIA – Stoppa Pressarna
  ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

  GÖTEBORG. Nu tas en av tre tryckpressar ur drift på företaget V-Tab på grund av rasande upplagor för Göteborgsposten. 35 anställda har varslats om uppsägning.

  Just innan semestern nås nu de 106 anställda som sysslar med tryckandet av Göteborgsposten av beskedet att en tredjedel av dem varslas om uppsägning. Det är den fallande efterfrågan på tidningar som gör att en av tre tryckpressar nu läggs i malpåse, rapporterar gp.se

 2. Janne skriver:

  När det gäller allt som rör flyktingpolitik och invandring så är svensk media 100% opålitlig! Det finns dock ett par veckotidningar som berättar sanningen som dom andra desperat försöker dölja.
  En av dessa är Nya Tider, politiskt obunden veckotidning som jag varmt kan rekommendera!
  MVH
  Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: