Statsminister Fredrik Reinfeldts problem fortsätter.

Alliansen mot Sverige tappar igen. Kan det vara så att de konservativa överger diktatur Reinfeldt? Kan det vara så att folk har tröttnat på hans floskler och hans startade massinvandring? Vi kan bara hoppas att folket vaknar. Det som skrämmer mig mest är att MP nu får 8,5%. Men det är klart med en kontinuerlig propaganda kampanj av dessa journalister är det inte konstigt att de slö tänkte vill rösta på MP. Aftonlögnen har ju som sagt starka svensk hatar i sin redaktion. Som Åsa Linderborg som utropar äntligen över stenkastningen mot Polis men tycker lite synd om  brandkåren.

”Husby trasar sönder min politiska själ. Revolutions-jaget tänker, att äntligen händer det som förr eller senare måste ske! Arbetarklass-jaget tänker, att det är ett jävla sätt att bränna ner skolor och bilar. Det är en sak att kasta sten på repressiv polis, det är nåt annat att kasta sten på reproduktiv räddningspersonal.”

Samtidigt på Aftonlögnens ledar sidor flaggar de redan ett varningens finger. Tänk om Reinfeldt ändrar sig om massinvandringen? Tänk om SD blir stort nog?

”Det senaste halvåret har läget varit stabilt i väljaropinionen. Alliansen ­ligger under. Socialdemo­kraterna, Miljöpartiet och Vänster­partiet har ett ganska stort övertag.
Men de har inte egen majoritet. Eftersom Sverigedemokraterna i de flesta undersökningar är tungan på vågen.
Det är precis som inför ­förra valet – fast tvärtom.
Hans enda ­alternativ är stöd från Miljöpartiet – som tydligt dekla­rerat att de inte tänker stödja Reinfeldt som statsminister – och Sverigedemokraterna.
Nu måste Fredrik Reinfeldt svara på två frågor:

1) Står han fast vid sitt ord om att det block som får flest röster ska regera ­landet? Eller är han beredd att tumma på detta i utbyte mot stöd av Sverige­demokraterna, ett parti med sina rötter i nynazismen? Och vad säger Annie Lööf, Jan Björklund och Göran Hägglund – kan de tänka sig att regera vidare under de förutsättningarna?

2) Om Reinfeldt regerar ­vidare med stöd av Jimmie Åkesson – vad är han då ­beredd att ge upp i form av sakpolitik? Och hur ska han annars bygga en majo­ritet för sin politik i ett läge när MP inte är ett alternativ?

”Jag säger som vi alltid sagt att det största blocket ska ­regera”, sa Fredrik ­Reinfeldt till Aftonbladet när val­resultatet 2010 var ett faktum.

Den verkliga regerings­frågan handlar inte om Stefan Löfven. Utan om Fredrik Reinfeldt är ­beredd att stå upp för de grund­läggande demokra­tiska principer han slog fast inför valet 2010 – även om de kostar ­honom regerings­makten. ”

Hyckleriet duggar tätt på den redaktionen. De har inget emot kommunister och islamister. Men gud nåde dig om du älskar ditt land.

Varjager

5 Responses to Statsminister Fredrik Reinfeldts problem fortsätter.

 1. Rauken skriver:

  Några förändringar efter valet 2014 är knappast troligt. Samtliga partier har fört samma förödande migrationspolitik som man gjort nu i 50 år. Skall det bli en förändring, värd att kalla en förändring, då skall det fram ett nationalistiskt parti som kan ta över. En sådan överraskning torde dock inte visa sig vid detta val. Således kan vi inte räkna med några större förändringar vid ett regimskifte.

  Förändringen torde knappast komma före den oundvikliga konfrontationen. När svenskarna tröttnat på att få sina bilar uppbrända, då först blir det nationell rättning i de svenska leden, samt ett välkommet avslut på en otäck mångkultur.
  Mvh
  Nationalsit

 2. ericr45 skriver:

  Min stående fråga:
  Är detta vad Reinfeldt ville med Sverige?
  Är det INTE det, varför inte göra något åt det?
  ÄR det vad han ville, då ska ha ha en spark i ar-let, om än given med viss tvekan, alternativet är inte så bra, det heller
  (s)+(mp) är som en svettig dynamitstav OCH tändhatt…

 3. Elisabeth skriver:

  Jag tror aldrig jag har hatat och föraktat en statsminister som jag verkligen HATAR denne sk statsminister som slår sig på bröstet och skryter med att farfars far var en neger och cirkusdirektör.
  Det är svenskt och blandat påstår denne galning.

  En statsminister BORDE efter kravallerna talat till folket via TV – så dock icke denne fege ättling till en svart cirkusdirektör.

  Elisabeth

  • Rauken skriver:

   Elisabeth du har mina fulla sympatier. Jag känner exakt likadant. Vi har en ynkrygg till statsminister som inte har någon känsla för det svenska alls. Det kan sannolikt bero på att han någon gång blivit trakasserad i sin ungdom för sitt ursprung förstås. Sånt kan ta sig horribla uttryck.

 4. Theodor Busse skriver:

  Att Åsa Linderborg är en opportun kommunist förklädd till sosse (för att få skriva i AB) är välkänt. Men har hon ingen koll på språket? ”Reproduktiv räddningspersonal??????” Tja, man får väl hoppas att de är reproduktiva ifall de tänker bilda familj och skaffa barn. Vansinnet och den rena stupiditeten når oanade höjder 🙂 Det här måste ju t.o.m de åsiktstrogna kollegorna på AB skratta åt? Fast i mjugg förståss, de vill nog inte riskera ”karriären”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: