Den svenska regeringen avgår..

Åtminstone är det kraven och förhoppningen om en omedelbar avgång för att vårt land ska kunna räddas ur den kommande katastrofen!

Nu är det bråttom, ju längre vi väntar desto längre ner i den svarta mångkulturella sörjan kommer vi att sjunka!

Sitt inte i soffan och svär, här har Du chansen att medverka till något vettigt och meningsfullt för Ditt land, var med och protestera!  Nu har vi fått nog!

Och låt detta upprop ljuda över hela landet, låt det spridas till varenda stad och samhälle till vi nått vårt mål, tills denna förrädiska regim har avgått!

http://folkrorelsen.org/upprop/

Vänligen

Janne

3 Responses to Den svenska regeringen avgår..

 1. HH skriver:

  Som ni vet är den 6 juni vår nationaldag. När jag växte upp hette dagen ”Svenska flaggans dag” och i skolan gick vi till en närbelägen park viftande med pappersflaggor på pinnar. Överläraren – det hette så då – höll ett tal som vi inte förstod.

  Men – vad är det för dag vi firar? Gustav Vasas intåg i Sthlm som svensk kung 1523 och då Sverige anses bildat? Eller mindre gripbart 1809 års regeringsform som gällde fram till 1974. Den kom också i begynnelsen till den 6 juni.

  Men min fråga: kände alla svenskar sig som svenskar 1523? Västgötar t ex eller nord-värmlänningar? Och är inte allt det här VÄLDIGT konstruerat? Kan norrmännen fira syttende maj så kan väl vi…

  Svensken är inte nationell på det sättet. Svensken var i huvudsak knuten till sitt landskap och det var så man kände sig – värmlänning, gute, västgöte, dalslänning, smålänning o s v.

  Tittar man runt i världen ser man att nationaldagar rymmer ett våldsamt minne – Frankrike – revolutionen. Norge – frigörelsen från Danmark och Sverige. Finland – självständig stat efter att ha varit ett guvernement tillhörigt Ryssland (finländarna bör tacka Lenin för denna frigörelse!!), Danmark – så vi jag vet en stillsam högtid, förbundslovedagen.

  Men titta nu noga – England! Det brittiska öriket HAR INGEN NATIONALDAG! St Georgsdagen kan man inte räkna in här.
  Jag har inget emot att fira Sveriges nationaldag men som för de flesta säger de mig ingenting djupare. Jag tycker om mitt land och mina medsvenskar, men någon djupare förståelse för grunderna till vår nationaldag finns i varje fall inte hos mig.

  Jag undrar vad Nils Dacke skulle tyckt om detta…

  • Janne skriver:

   Jag firar gärna en svensk nationaldag!
   Men tyvärr så har även detta svenska evenemang urartat.
   Svenska folkdräkter har ersatts av höftskynken från Afrika och fiolmusiken med bongotrummor!
   Och höjdpunkten tycks vara när nysvenskarna välkomnas in i den svenska gemenskapen!
   Så djupt har arrangörerna nu sjunkit!

   Men HH, om Du inte vill fira 6:e juni så kanske Du kan närvara i det protesttåg som kräver arabregimens omedelbara avgång?
   Rainfelt är en av dom största farorna för Sverige och han måste omedelbart bort tillsammans med alla dom andra kumpanerna i 7-klövern!
   MVH
   Janne

 2. HH skriver:

  Gärna det, Janne!Talade nyss med min son som bor i Sthlm. Han har med sin familj varit ganska mycket i Frankrike och då mindre orter. Han berättade att ute i provinserna är inte Frankrikes nationaldag med den där eggande marschen, särskilt firad. Det man VERKLIGEN firar är minnet av alla fransmän som stupade i första världskriget! Då räknas alla de döda upp och det kan vara ett hundratal namn.

  Om ni åkt in i mindre franska samhällen så ser ni nästan direkt ett epitafium över de stupade – de som dog för det ärade fosterlandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: