LO vill hejda jobbinvandring ,Fiskar LO i mörka vatten. Kommer Transport att gå ur LO?

Detta är valfläsk, inget annat. LO har haft åratal på sig att säga nej. Transport som är mer bekymrade för att deras medlemmar stödjer SD än alla de utländska chaufförerna på våra vägar. Alla dessa pizzerior som importerar in lökhackare. Skärpning LO.

”LO vill kraftigt begränsa den utomeuropeiska arbetskraftsinvandringen till många LO-yrken. Det gäller till exempel städare, byggjobbare och restauranganställda, där konkurrensen om de lediga jobben redan är stor. Alla 14 LO-förbund står bakom kravet som publiceras i dag. Resultatet är att två av tre arbetstillstånd för arbetskraftsinvandrare från länder utanför EU/EES i dag återfinns i branscher där Sverige inte lider av någon allmän arbetskraftsbrist, till exempel i gatukök, pizzerior, krogar samt städföretag. För städare, köks- och restaurangpersonal råder tvärtom en mycket stor konkurrens om jobben på den svenska arbetsmarknaden.”

Varjager

 

10 Responses to LO vill hejda jobbinvandring ,Fiskar LO i mörka vatten. Kommer Transport att gå ur LO?

 1. Bertil skriver:

  Att hjärntvätta politiker kan inte bli svårt det är helt omöjligt. Heja LO och SD.

 2. R Ericsson skriver:

  Var åttonde LO medlem röstar på SD

 3. Olli Rein skriver:

  Bertil, det du skriver är ju ett motsatsförhållande. Vad var det du skulle skriva?

 4. Olli Rein skriver:

  Inom byggnads har jag för mig att det närmar sig 50/50, men jag är dålig på det där med fackföreningar och deras folks tillhörighet till olika partier. Men det här ger ju 32:an lite annat att tänka på, än att samregera med sossarna. Jag har för mig att antalet registrerade byggnadsarbetare är ca 100 000 och i byggnads finns rätt många Syndikalister.

 5. Olli Rein skriver:

  En sak är dock säker. Vi kan inte äta oss ur våra samhällsproblem. det skapar bara nya.

 6. Janne skriver:

  Jag tror att vi ska akta oss för att lita på LO.
  Inte minst med tanke på deras senaste projekt.
  Tillsammans med socialistpartiet började dom redan i mars 2012 en ”utbildning” för 150.000 angivare som skall spionera bl.a. på arbetsplatser och omedelbart rapportera människor som är kritist till massinvandringen i Sverige!
  Denna jättelika angivarorganisation blir nästan dubbelt så stor som STASI var i det forna DDR.
  MVH
  Janne

  • Blodsven skriver:

   Vi ska definivt inte lita på LO. En samling korrupta skithögar som lever gott på andras arbete, samt går alltid maktens ärenden istället för knegarnas. Bara tanken på att utesluta medlemmar för deras politiska åsikt, gör ju att det bevisligen inte handlar om annat än makt och korruption…

   • Bengt Lundström skriver:

    Visst är det så Blodsven! Otroligt att folk som arbetar låter sig luras! Vi ser hur privilegier och korruption och brist på personligt ansvar styr olika partiers politiker. Skall bli intressant att få höra vad Löfven kommer att predika efter att han varit på besök hos och formats av Bilderberggruppen?

 7. Bertil skriver:

  Jag tycker vi kan ta in folk i landet om det behövs inte annars!

 8. HH skriver:

  Jag har aldrig tillhört någon fackförening över huvud taget, men givetvis – med en blick bakåt – anser jag det var riktigt att sammansluta sig för ett bättre och rimligare leverne. Det är jag inte emot.

  Men idag ser världen annorlunda ut… ungdomar går inte med i de olika facken, och runtomkring, fast dolt, i vårt land finns s k papperslösa som givetvis inte kan ge sig tillkänna. De arbetar i smyg, de bor i smyg, de lever i smyg. Och vilken polis i världen kan spåra upp dessa människor?.

  För flyktingen existerar inga gränser. Och det har nog inte LO som en gång var så starkt och bestämmande (Farbror Stark om ni minns Allan Edwalls visa) riktigt förstått.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: