Hur kommer det sig att muslimer och brottslingar alltid är offer? Även efter halah slakt av man på öppen gata.

Förorterna brinner i Sverige. I England halah slaktas en man på öppen gata. Men i medias värld är det inga `terrordåd`. Titta på Aftonbladets rubrik på halahslakten.

Aftonbladets_rubrik_på_halahslakt

 

Sedan i Husby och förorterna till Stockholm där det har regnat pengar i åratal från staten till ”nybyggarna”. Ja även där är de offer.

Det finns aldrig någon Politiker förutom SD som anser att invandrare har något ansvar. Det är alltid någon annans fel att invandrare bränner bilar , plundrar , rånar ,misshandlar och våldtar.

Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka. Mona Sahlin i P1-morgon i Sveriges Radio P1 den 17 maj 2001.

Jag säger-I helvete heller. Det är fan i mig dags att ställa krav på alla dessa djävla snyltare som inte tillför något. De suger ut vårt land, med Ryggradslöses goda minne. Glöm inte att detta är effekten av 7 klöverns ohämmade invandringspolitik

Varjager

5 Responses to Hur kommer det sig att muslimer och brottslingar alltid är offer? Även efter halah slakt av man på öppen gata.

 1. allemand skriver:

  Du kan börja med att ställa krav på Rättvisepartietsocialisterna och dess främre vägg Mega-fånen. De är de ansvariga för kravallerna.

 2. Rauken skriver:

  Jag säger precis detsamma: I helvete heller.
  För övrigt så instämmer jag i vartenda ord du säger.

 3. Janne skriver:

  Ännu ett bevis på ”fredens religion” med en blodig köttyxa i handen..,
  Hur många vita skall offras innan politikerna inser att mångkultur är ett lönlöst och dödsdömt företag och hur många kvinnor och barn ska våldtas och lemlästas??
  Dom här varelsena går aldrig att intrigera i ett normalt samhälle, utan dom hör hemma i sina egna länder och bör naturligtvis omgående utvisas.
  Och jag saknar ord för dessa hemskheter på videon! Vilket helvetiskt vanvett!
  MVH
  Janne

 4. HH skriver:

  Ja Janne, och alla andra – har vi inte fått nog? När ska vi resa oss och kräva att de ansvariga lämnar de varma taburetterna och ger sig iväg. Tro mig, de blir inte saknade!

  F ö anser jag att den svenska riksdagen bör minskas. Det var när första och andra kammaren slogs samman som vi fick detta fullständigt ENORMA parlament!

  Ju fler kockar desto sämre soppa, heter ju ett gammalt fint svenskt ordspråk. Nu har vi det tyvärr inte som i Schweiz där folkomröstningar – åtminstone i en del kantoner – är utslagsgivande. Här är de rådgivande, som de kallas. Men ett beslut fattat i vår riksdag kan inte rivas upp, vad jag vet.

  Fy tusan vad trött jag är på alltihop! Vi förtjänar bättre, Janne, jag och alla andra som skriver här.

 5. Janne skriver:

  Jag har hellre 1 intelligent person med vett och sunt förnuft i riksdagen, än 349 st. käbblare och som är näst intill idioter allihop!
  Åtminstone så beter dom sig fullkomligt idiotiskt.
  Få se nu om svensken vaknar efter all vandalisering och terror runt om i hela landet?
  MVH
  Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: