Nu har Janne Josefsson öppnat pandoras låda.

Locket kan aldrig stängas helt igen. Men PK-media kommer desperat att försöka minska skadorna av Jannes Uppdrag Granskning. Påhoppen börjar direkt från PK-ismens stormtrupper.

”Vilka värderingar har ni kring mångkultur och invandring, Uppdrag Granskning?”

Åsa  ”hatets apostel” Linderborg, är direkt och vill klistra på UG mörka åsikter. Aftonbladet som de senaste åren seglat upp som en sann DDR-propaganda maskin kör på i samma spår. Läser man Aftonlögnen så slåss man av deras oresonliga inställning till yttrandefrihet och verklighetsbeskrivning.

Nu när programmet har sänt så tror jag att många fler människor kommer att se propagandapressen för vad den är.  Jag tycker att Janne säger det bäst.

”- Vi är inte politiska som Aftonbladets kultursida. De har en tydlig politisk hållning och det får de gärna ha – det är upp till dem. Men vi har inte det. Vi granskar makten, var den än uppstår.”

Varjager

7 Responses to Nu har Janne Josefsson öppnat pandoras låda.

 1. allemand skriver:

  Varför läser du skit-tidningen, låt bli istället? Desto fortare dör de.

 2. HH skriver:

  Problemet med svensk s k press ligger djupare än så. Det har med den svenska konsensus-uppfattningen att göra. Att vara konsensus, att alla ska tycka lika, kan vara bra i vissa sammanhang när det gäller ett gemensamt mål – t ex om vi är utsatta för krigiska hot.

  När det gäller samhällets demokratiska uppfattning fungerar inte detta ”tänk”, för vi har helt olika uppfattningar. Man kan inte sammanfösa en massa människor och tro att de blir vänner för livet. Och man kan inte via diverse tryckalster påstå att alla människor är PRECIS lika. Ja, vi är lika på så sätt att vi alla tillhör den mänskliga rasen. Men vi har helt olika utgångspunkter. Det är detta som dagens svenska journalister inte vill förstå och inte heller diskutera. Vi är ett mycket högt tekniskt utvecklat land – hur ska en analfabet kunna fungera här på samma villkor? Det är inte snällhet att låta han/hon komma hit, det är att utsätta dessa människor för någonting än värre – att inte höra till, att berövas sin kultur och sin närhet till sin egen kultur.

  Det där är någonting som kom fram enormt tydligt i UG – den somaliska kvinnans sorg över den svenska förljugenheten var något jag alltid kommer att se som det definitiva inbrottet i en samfälld och förljugen presskör.

  Jesses! Ge mig styrka!!

 3. R Ericsson skriver:

  Det fanns många godsaker i detta program – jag tyckte alla kläddes av på bara kroppen

  • Bengt Lundström skriver:

   Men tyvärr var det (medvetet) alltför inlindat för att majoriteten av svenskar inte skall förstå.

   • Rauken skriver:

    Jag ser nog saken så som du gör. När det gäller invandringen så blir formuleringarna alltid allt för snälla.
    Mvh
    Nationalist

 4. Rauken skriver:

  Jag köper aldrig en tidning som inte skriver de rätta orden ang. invandring och bistånd. Lägger inga kronor på min egen undergång.

 5. mullis skriver:

  mossiga randi var pinsam, hon fattade inte ens att hon hade ett problem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: