Sanningar kan vara jobbiga för PK-media.

SD-LEDARES KOLONISTUGA BRANN NED. INTE I BANGLADESH ELLER SYRIEN. I SVERIGE
SvD meddelade den 3 maj att  ”SD-politikern Ulf Prytz kolonistuga brann ned i onsdags, 1 maj. Prytz är ordförande för Sverigedemokraterna i Ängelholm och blev tidigare i februari i år överfallen och nedslagen i sitt hem. Polisen ska göra en teknisk undersökning av stugbranden och dess orsak.
–De har stenkoll på mig, de som gör det här. Jag kikar alltid över axeln, går ogärna ut ensam och går inte ut med hundarna när det är mörkt, säger Prytz till NST.

Expressen – hycklarpressorganet nummer ett – den store sanningsägaren som ägnade helsidor under veckor åt en järnstång som aldrig kom till användning. Nu är de tysta som dödingarna i kylen på en begravningsbyrå.  Är det sådan press vi vill ha? Kan man överhuvudtaget betrakta Expressen som en tidning i samma bemärkelse som man gör ute i världen eller är det bara ett billigt propagandablad för makteliten och Bonnier? Men tidning, nej.

Och var då Expo – Sveriges ”Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda” (Joseph Göbbels ministerium) som enligt vad de flesta sunda människor tror finansieras bakom kulisserna av de makthavande och som har inofficiellt fått ta över rollen som ”ministeriet för folkupplysning och propaganda” i Sverige. Som Du säkert har märkt så ses de numera regelbundet i media närhelst ett kontroversiellt problem skall belysas ur makthavarnas synvinkel.  Vår nomenklatura ser klart behovet av ett propagandaministerium men det ”det där med demokratin” gör det svårt att ”komma ut.

Man kan också kräva att det numera slitna och nedgångna Alliansgänget med den tysssssssste Statsministern – eller snarare det dövstumme språkröret – Reinfeldt  i spetsen, skall säga något. Hans senaste snabbinkallade presskonferens rörde sig ju om fotbollfans som hotade att slå någon tränare på käften eller något liknande (!). Resten av tiden på Rosenbad verkar att gå åt att tugga frågan om ensamkommande gråtande barn.

Fån Contras nyhetsmail.

4 Responses to Sanningar kan vara jobbiga för PK-media.

 1. HH skriver:

  Talade för en stund med en trevlig dam och vi kom in på vårt försvar – hon bor nämligen i en stad som fordom hade en garnison. Vi var bägge överens om hr excellensen Bildts egendomliga förklaringsmodell där han menade att vi inte hade något att frukta från Putin och hans gäng.

  Nu behöver man ju inte vara militärteoretiker för att förstå vad det handlar om. Ryska flygplan som låtsas göra attacker mot Sveriges fastland är till för att väcka oss. Vi vill inte vara med i Nato – så vad har vi att välja på? Naturligtvis måste vi ha ett starkt försvar, samma som vi hade på 1950-talet då vi hade Europas tredje starkaste luftförsvar!

  Alltså, ryssarna vill ha sin flank i väster i lugn och ro, d v s ett starkt svenskt försvar. Inte Nato! Dessutom, vilket inte sägs klart, kan Sverige knappast gå med i Nato med tanke på Finlands – isåfall – utsatta läge.

  Konstigare är det inte. Men jag förstår ÖB, jag skulle också lägga mig sjuk när jag ser vilka resurser vårt försvar förfogar över.

  Hur ska vi bli av med dessa odugliga politiker som inte kan leda vårt land? Jag är både skrämd och rädd!

 2. R Ericsson skriver:

  Ulf Prytz och hela SD är för naiva vad som gäller säkerhet.
  Övervakningsutrustning kostar ett par tusenlappar.
  Naturligtvis skulle SD gå ut med med en belöning på ett hundra tusen för den som ger ett tips om förövaren som leder till dom och fängelse.

 3. Rauken skriver:

  Att medierna inte anser förföljelsen av Ulf Prytz äger samma nyhetsvärde som incidenten med järnrören, är ett ägarproblem. Och naturligtvis ett problem för genuina svenskar. Både folk och samhälle förlorar stort på att merparten av media koncentrerats på en och samma ägarfamilj.

  De, ägarna, har ställt in sitt fokus på propaganda. Med hjälp av vinklade nyheter smyger man in dolda och suspekta budskap. Budskap som folk o god tro suger åt sig.

  Ägarna har ett egenintresse i att vara det sofistikerade redskap som, Fredrik Reinfeldt, och Alliansen förstöra folkhemmet med.

  Med fienden, mitt i det allra heligaste dvs regering och riksdag, tillåts det homogena folkhemmet Sverige att falla sönder och erodera bit för bit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: