Arbetslösheten SD:s fel enligt LO

LO-ordföranden Karl-Petter Thorwaldsson tycker att Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven ska bjuda in Centern och Folkpartiet till samarbete inför valet

”Det finns anledning för honom att föra samtal, kanske framför allt med dem.

Som läget är nu, där vi gett Sverigedemokraterna en hel mandatperiod i vågmästarställning, det är farligt för Sverige, det drabbar jobben. Det kan vi inte leva med en mandatperiod till”, säger Karl-Petter Thorwaldsson till Expressen. (Di).

Kommentar:
LO gör nu gemensam sak med storbankernas ”chefsekonomer” som före valet 2010 hävdade att Sveriges ekonomi och kronkursen skulle rasa om SD valdes in i Riksdagen.(läs mer).
”Chefsekonomerna” och de självutnämnda ”experterna” hade helt fel- kronans värde är högre än före valet.
Arbetslösheten är hög, men det är inte Sverigedemokraterna som massimporterar arbetslösa för att dumpa de svenska arbetarnas löner.
Det är Regeringen, påhejade av de rödgröna partierna och LO, som är ansvariga för detta svek mot de svenska arbetarna -inte Sverigedemokraterna.

//Elfyma+

5 Responses to Arbetslösheten SD:s fel enligt LO

 1. allemand skriver:

  Vilket idioten mycket väl vet, men låtsas som om han inte vet. De arbetare som är begåvade med en hjärna (100% förmodligen) måste undra vad de högavlönade idioterna håller på med.

  Om han tror att han kan hindra SD från att öka, så bevisar det bara ytterligare hans begränsade intelligens.

 2. R Ericsson skriver:

  Fläsk Karl Petter är dum i huvudet

 3. elfyma+ skriver:

  Facket gräver sin egen grav – men det kan vi inte hindra dom från att göra.
  Transports medlemmar försvinner i takt med att den svenska åkerinäringen konkurreras ut av utländska åkerier, alternativt att svenska åkerier nödgas anställa lönedumpande utländska förare för att klara konkurrensen.
  Transport utesluter medlemmar som ertappas med att sympatisera med SD -det enda partiet som värnar om svenska arbetares rättigheter.

 4. oldman94 skriver:

  Är faktiskt beredd att hålla med Thorwaldsson självklart är det SD´s närvaro i riksdagen som drabbar jobben.

  MEN utan SD så hade det sett ännu värre ut.

  Det kom ett förslag från Thorwaldsson om att avsätta 70Miljarder för att skapa 100.000jobb….dvs väldigt lite jobb för dessa pengar….

  MEN eftersom ett års invandrare till landet hamnar i denna nivå på kostnader så skulle ett år av bara flyktingar generera de skattemedel som behövs för att ta hand om de 157.000 arbetslösa ungdomarna…70Miljarder årliget skulle försörja med 446.000/”näsa” inte så illa faktiskt motsvarar en lön på cirka 27.000/månad ingen ministerlön men en lön för en sjuksköterska t.ex.

 5. Varg i Veum skriver:

  SD, eller framförallt de väljare som röstat och ”hotar” att rösta på dem har gjort ett djupt avtryck i politiken. Om inte så många av oss röstat på SD så hade sjuklövern känt att det var fritt fram att utöka massinvandringen än mer. Vänsterpartiet och miljöpartiet hade fått härja mer eller mindre fritt.

  De vet att det kommer nya val och det gäller för dem att inte reta upp ännu fler.
  Så ett tips för den som inte röstat på SD för att deras övriga politik inte faller i smaken, men är bekymrad över den huvudlösa invandringspolitiken är att rösta på SD. SD kommer inte att få den totala makten inom den övriga politiken, men deras existens får de övriga politikerna att hålla sig nära jorden istället för att sväva ut i sina fantasier fullständigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: