Socialdemokraterna och Miljöpartiet kräver en haveriutredning om Nuon.

Jag och mer Svenskar än mig kräver en haveri utredning om massinvandringen som kostar oss mer för varje dag som går. Där MP är synnerligen onblandade.

”Det av regeringen godkända köpet av energijätten Nuon är en av de största affärer ett svenskt statligt bolag någonsin gjort. Nu finns nya uppgifter om att företaget kan vara övervärderat med hisnande 70 miljarder kronor – kanske den sämsta affären i svensk affärshistoria.
Socialdemokraterna och Miljöpartiet föreslår därför gemensamt att en oberoende haverikommission tillsätts.
Det är mycket stora intäkter till statskassan som satts på spel i och med Vattenfalls köp av Nuon.”

Vad har massinvandringen inte kostat oss genom åren? Det pratas om 100 tals miljarder varje år. Det är dessutom inget slut på MPs iver att öka på den kostnaden i samarbete med Alliansen mot Sverige.

Varjager

3 Responses to Socialdemokraterna och Miljöpartiet kräver en haveriutredning om Nuon.

 1. R Ericsson skriver:

  Även ifall det blir en utredning så händer ingenting. Maud Olofsson skulle man kunna säga är ansvarig men hon lever gott på sin pension.

 2. R Ericsson skriver:

  Det är ungefär som med kvinnor dom slåss om de slemmigaste männen.

 3. HH skriver:

  Blindheten finns överallt. Det senaste hörde jag i radion idag tisdag. Samhällena i vårt land måste kraftigt höja taxan för vatten och avlopp eftersom underhållet av systemet halkat efter.

  Det är med förvåning jag hör detta. I ungdomen jobbade jag på ett stort och välkänt företag som sysslade med väg- och vatten-anläggningar över hela vårt land. Det här var ett sommarjobb och mitt arbete bestod i att överföra markmätningarna till ett millimeter-rutat papper. Teknikgrabbarna var de som med teodolit och mätpinnar försåg mig med siffrorna. Faktiskt hade jag tänkt mig en framtid som tekniker, det var på många sätt ett fascinerande yrke.

  Alltså, underhåll av vatten- och avloppssystemen var lika viktiga förr som de är idag. Minns magsjukan i Östersund och Skellefteå… Tänk er hela samhällen där alla ligger med dropp…

  Det här har alla samhällen i Sverige vetat om hur länge som helst och i sparnit har man struntat i saken. Hade man med jämna mellanrum sett över systemen hade det aldrig blivit tal om några ”kraftiga höjningar” utan allt hade rymts inom den vanliga budgeten.

  Det räcker med att se vilka gossar och flickor som styr landet för att förstå att här finns inte alla indianer i kanoten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: