Hur man som Svensk måste lära sig tolka PK medias artiklar. Angående mordet på svenskan i Oslo.

I dagens Expressen skriver de att hon mördades av en 26 åring från Göteborgare. Bara detta gör att man reagerar. För om det ni är så att det är 2 svenskar inblandade varför blir den ena Göteborgare? Jo ser ni för att han är en 26 årig Göteborgare från Brasilien.

”En 28-årig man från Göteborg har erkänt mordet i Oslo – och berättat för polisen hur det gick till.
Medan två män vaktade utanför ska 28-åringen och ytterligare en man ha tagit sig in i lägenheten, enligt den norska tidningen Dagbladet.
Där knivskars en 26-årig skånsk kvinna till döds och hennes sambo skadades allvarligt.”

Som brukligt är i dagens PK medier så gör alla om till ”svenskar” för att det skall passa in i propagandan. Men i Norska tidningar är det mer öppna.

Mann (28) fra Göteborg i Sverige
Siktet for drap eller medvirkning til drap.
Kjenner drepte Jonna Rask (26) fra tidligere. Det har vært en langvarig konflikt mellom de to. Han tilstod drapet allerede i første politiavhør. 28-åringen kom til Sverige fra Brasil som treåring. Han har et langt kriminelt rulleblad hos svensk politi.”

Aftonbladet skrev ut gärningsmannens bakgrund, men raderade det kvickt då man kunde läsa sanningen om ”svensken”. Följ äveb tråden på Flashback där allt detta avslöjas.

Aftonbladets första version.

””Den 28-årige småbarnspappan, som erkänt mordet, kom till Sverige från Brasilien när han var tre år gammal och har växt upp på Hisingen utanför Göteborg.

Han blev kriminell redan i tidiga 20-årsåldern, har haft omfattande drogproblem, och är bland annat dömd för olaga hot och grov kvinnofridskränkning.
– Han är en aggressiv människa, absolut farlig för allmänheten, berättar en person nära 28-åringen.
Mannen figurerar i ett stort antal brottsutredningar sedan 2007. Bland annat gällande misshandel, grov stöld, övergrepp i rättssak, grov fridskränkning och rån.
– Jag är tyvärr inte förvånad över att han är inblandad i mordet. Han är farlig, säger källan.”

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16702543.ab

Sedan
”Japp, Aftonbladet har redigerat sin artikel:

http://forumbilder.se/CE888/aftonbla…=150[/IMG][/url]”

Så vi vet att PK media driver sin agenda.
Varjager

3 Responses to Hur man som Svensk måste lära sig tolka PK medias artiklar. Angående mordet på svenskan i Oslo.

 1. allemand skriver:

  Inget nytt under solen.

 2. HH skriver:

  Uppriktigt sagt, och detta inte för att fördunkla gärningen, den gamla journalistiska regeln är, att man inte publicerar namnet på en person förrän dom fallit. Det tycker jag är en bra regel. Däremot kan man mycket väl skriva om personens bakgrund och uppväxt och kriminal-agenda.

  Vad har hänt med det Göteborg där jag en gång bodde och trivdes så bra med alla dessa ”goa gubbar”? Hisingen ligger i Bohuslän och Göteborg i Västergötland, titta bara på en karta. Detta visste inte ens journalisterna på Göteborgs-Posten om. Det är inget att förvåna sig över. Skolan var och är som den var, på senare tid.

  Frågar man någon yngre person i dag vad Härjedalens största stad heter så blir man sannerligen överraskad! Men som ni vet – vi svenskar har ju ingen historia… Vi är bara ett uschligt folk.

 3. R Ericsson skriver:

  Jag hittade på nätet att det skulle ha att göra med pengar eller knark.
  – Om nu JONNA höll ihop med kriminella män och eventuellt pundade så för eller senare så händer det något mycket tråkigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: