Idag vill jag veta vad Hägglund och PK-isterna anser är värst? Att bränna folk levande för häxeri, eller att kalla dem som bränner folk levande för apedjävul.

Vilket ät värst? Kom igen nu alla PK-ister. Svara på denna enkla fråga? Samt tror ni verkligen att folk som bränner andra levande för häxeri, kommer att ta till sig vårt levnadssätt och rädda pensionerna?

Primetime kan i dag avslöja riksdagsmannens chattlogg från Facebook där han kallar svarta afrikaner för ”satans jävla aphelveten” och ”efterblivna jävla pensionsräddare!”
Konversationen handlar om en Youtubefilm som sägs visa en religiös häxbränning i Afrika. Filmen är brutal. Den visar bland annat hur människor blir misshandlade med sparkar och slag, och med våld släpade in i en brasa.”

Så svara nu. Vad är värst? K-G Bergström vad anser du är värst? Kalla folk Apedjävul, eller att misshandla folk och sedan bränna dem levande? Är det så att David Baas och Christian Holmén tycker att detta är ok. Så länge inte folk säger apedjävul för att man ser detta?

Hycklande PK-ister önskar att de kunde göra samma mot SD folk.

Varjager

5 Responses to Idag vill jag veta vad Hägglund och PK-isterna anser är värst? Att bränna folk levande för häxeri, eller att kalla dem som bränner folk levande för apedjävul.

 1. allemand skriver:

  Dock borde partiet stänga av Twitter och Facebook konton till efter valet. De verkar inte klara av att vara offentliga.

  • elfyma+ skriver:

   Instämmer. Finns ingen anledning att ”bjuda på sig själv” på dessa sladdermedia, allraminst efter några starköl eller vinare då omdömet sviktar.
   Språkbruket tyder på att Wiechel inte var nykter.
   Då ska man absolut inte sladdra på nätet.
   Lika viktigt som att inte köra bil på fyllan för den som vill överleva som politiker.
   Wiechel ersatte Isovaara som hade problem med spriten.
   Frågan är om Wiechel är bättre i detta avseende ?

 2. HH skriver:

  Bergström förnedrar sig själv – en två år gammal historia, en ren bagatell! Vad ska denne rynkige journalist ta till nästa gång? Varför dödade Gustaf Vasa en provinsbo som Nils Dacke? Varför tog den där adelsmannen livet av Engelbrekt på Göksholmen i Mälaren? Vem sköt Karl XII? Som man ser, ju längre bakåt ju konstigare historier.

  När jag såg fetstilen på Expressen förstasida trodde jag inte det var sant. Det blir ju helt enkelt bara löjligt! Tydligen är man så rädd för SD:s framgångar, rättare det vanliga folkets röst, att man helt enkelt tappat all besinning.

  Vi kan det det där nu.

 3. HH skriver:

  Ja Arne, du har alldeles rätt! Jag trodde faktiskt inte mina ögon när jag såg den s y n n e r l i g e n fetstilade rubriken. Allt är taget ur sitt sammanhang, en bagatell blåser man upp till någonting oerhört. Har sagesmannen mördat? Visst inte, något slapp ur honom spontant och en hämndgirig rackare lät det gå ut.

  Observera också Expressens ”tycka-synd-om”-artikel där polisens vanskliga jobb kalfatreras. Naturligtvis är det tragiskt att två unga män tar livet AV SIG. För det var det de gjorde, oavsett vad den ngt rundlagde Persson säger. De körde långt över hastighetsgränsen, de bländade inte av och därav polisjakten, inte att de stulit bensin!

  Polisen, liksom alla andra förnuftiga människor, vet att man stannar vid rödljus och bommar. Men de här gossarna gjorde inte det. Är det polisens fel? Ingalunda!

  Alltihop påminner om den ”fine, rare gosse” som i 200 knyck försökte köra ifrån polisen. Dessutom hade mc-gossen en polishelikopter över huvudet. Stannade han? Ja, mot ett vägfundament. Därav döden.

  Allting har konsekvenser och låt oss slippa fler gråt-jeremiader. Det räcker att veta att vi har ett försvar som bara fungerar under dagtid. Inte kan väl den lede fi vara så ful att han attackerar nattetid, inte? Då ska man ju sova. Soldater, piloter och andra…

  Mitt land liknar mer och mer ett skämt och uppriktigt sagt vill jag bara härifrån.

 4. Naivtive skriver:

  Jag skulle vilja fråga diverse redaktioner vad som är ok att säga i affekt när man sett de ena eller de andra mörkermännen i aktion? Vad var ok att utbrista när vi såg Twin Towers rasa samman?

  Är det inte intressant att Saudi Arabien med jämna mellanrum hugger huvudet av så kallade häxor? Hur kommer det sig att oavsett om dessa förövare erkänner eller inte anses detta vara ett BROTT!!! Vrida nacken av en tupp och skramla med lite ben i en påse…. Hu vad hemskt, av med huvudet på honom.

  För något år den dömdes ett par afrikanska föräldrar här i Sverige för misshandel av sina barn, orsaken var misstanken på häxeri. Och dessa tomtar tar vi in och tror att de kan anpassa sig till vårt samhälle, vilka idioter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: