Kulturmarxisternas politiska agenda i media

SVT visade igår en film om Ny Demokrati:s uppgång och fall.

Partiet stämplades som ”främlingsfientligt” och kopplades ihop med brinnande flyktingförläggningar och mord på invandrare (den kriminelle Ansonius påstås ha sympatiserat med Ny Demokrati).

Regeringskrisen i början på 90-talet skylldes också på NyD. (Se filmen).

Under valrörelsen 2010 var budskapet detsamma.

Då var det Sverigedemokraterna som utmålades som roten till allt ont.

Partiet stämplades som ”främlingsfientligt” och beskylldes för att uppmuntra angrepp och förföljelser av invandrare.

Mangs och Breivik ska enl. samma medielogik ha ”inspirerats” av Sverigedemokraterna. (Mangs har aldrig varit medlem i SD, bara i Vänsterpartiet. Breivik bor i Norge).

Och inte nog med det.  Sveriges ekonomi och kronans värde skulle rasa enl. landets ”chefsekonomer” om SD kom in i Riksdagen (Läs mer).

Chefsekonomerna hade (som vanligt) fel. Kronan stärktes och ekonomin är bättre än i krisande Euroländer.

Det märks nu i media att vi närmar oss ett nytt val 2014.

Kultursidorna och kulturprogrammen översvämmas av kulturmarxistisk propaganda.

Böcker med ren politisk propaganda upphöjs till skyarna utan tillstymmelse till kritisk granskning.

I morse promotades fuskakademikern Henrik Arnstad och hans sagobok ”Älskade fascister” ännu en gång på bästa sändningstid i radions P1. Det börjar bli tjatigt med dessa upprepningar.

Henrik Arnstad: Älskade fascism

Kostymklädd och välkammad. En typisk fascist ?

Mytomanen Arnstad fick ännu en gång marknadsföra sina hjärnspöken utan att ifrågasättas.

Han påstår att fascismen finns överallt, men att vi inte ser den eftersom fascisterna numera är kostymklädda och välkammade. Men att attackera liberaler kan straffa sig även för en omhuldad mytoman.

Andra böcker, med mer seriöst innehåll, kommer givetvis att förbigås med största möjliga tystnad. De enögda kultursidorna släpper bara fram sina egna kompisar och meningsfränder.

Böcker som aldrig kommer att promotas i PK-media

//Elfyma+

Relaterat:
”Vad Sverige behöver är fler röster, inte färre” (Marcus Birro).
Norsk skidåkning fascistisk (Expressen).

3 Responses to Kulturmarxisternas politiska agenda i media

 1. Jern&Betong skriver:

  Arnstad har rätt. Fascisterna finns överallt och de är klädda i kostym och slips. Men de är även klädda i knytblus och de är inte dem som Arnstad syftar på, nämligen de fd skinnskallarna.
  Fascisterna är den talande klassen, politiker och tjänstemän som går i armkrok med näringslivet. De som äger alla megafoner utom internet och som genom dessa ljuger svenskarna fulla. Arnstad är själv en av dessa fascister och må han och alla de andra fascisterna brinna i helvetet.

 2. elfyma+ skriver:

  Norsk skidåkning är fascistisk, skriver Expressen efter att ha läst Arnstads sagobok.
  Efter dessa påhopp på broderfolket vågar man väl inte turista i Norge.

 3. HH skriver:

  Arnstad, med sin bakgrund i en socialistisk fader, förstår inte bakgrunden till norrmännens nationalism. Om man verkligen inte läst nordisk historia förstår man naturligtvis inte orsaken. Vet Arnstad någonting om danskt och svenskt inflytande över Norge innan vårt grannland blev NORGE? Vet han någonting om norska författare, tänkare, kompositörer?

  Dessutom vet Arnstad inte ett dugg om fascismens bakgrund. Han förstår inte vad ordet betyder och dess historia långt bort i romerska rikets storhetstid.

  Som jag sagt tidigare, dagens s k akademiker börjar mer och mer se ut som ett skämt.

  På tal om historisk vetskap talade jag häromdagen med en engelsman. Trevlig och pratsam. När jag berättade för honom om engelska språkets bakgrund ville han helt enkelt inte vara med! Det var helt enkelt en omöjlighet att hans språk skulle ha sina rötter i latin och germanska ordstammar! Tydligen visste han inte alls om romarnas långa belägring av landet…

  Ta bara ordet ”pagan” som på engelska betyder hedning. Det har solklart sin latinska rot i pa´gus=landsbygd. Det har senare blivit detsamma som i beydelsen hedning. Men likafullt är ordet från latinet. När vi sen kom in på de germanska ordstammarna i engelskan var det kört! Det ville han inte alls gå med på. Men vårt påsk som kommer från hebreiskan heter på engelska Easter och på tyska Ostern. Roten är här synlig med sin germanska bakgrund. Det förstod han inte alls. Uppenbarligen trodde han att engelsmännen helt enkelt var ett hitte-på-folk som aldrig varit påverkat av någon annan kultur.

  Detsamma med Arnstads förvirrade motsägelser. Vet han t ex om att det genetiskt inte finns något folk i Norden som är mer tyskar än just svenskar? Och att det i vårt svenska språk vimlar av plattyska ord sen Hansa-tiden?

  Jag säger inte mer. Men jag går ned i spagat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: