Grön Ungdom är starkt kritiskt till att mångfalden betonas för att motivera fri migration.

Enligt MP så har Sverige alltid varit mångkulturell, enligt mig är det en lögn. Sverige har haft en mindre del invandring genom historien. De sista 30 åren har det blivit en massinvandring son inget land i världen har kunnat mäta sig med. Tack vara 7 klövern.

”Under en längre tid har Grön Ungdom försökt påverka den arbetsgrupp i Miljöpartiets partistyrelse som jobbat fram förslaget till nytt partiprogram. Ett dokument som ska ersätta partiprogrammet från 2005 och som ska antas på MP-kongressen i Västerås i maj. Det som upprör mest inom ungdomsförbundet är två meningar i migrationsavsnittet.
• I ett Europa där främlingsfientlig politik sprider sig är det viktigare än någonsin att stå upp för medmänsklighet, humanitet och mångfald.

• Sverige har alltid varit ett mångkulturellt land. Detta är en av våra styrkor. Mångfald berikar och ger samhället större utvecklingskraft.

Magda Rasmusson, som valdes till språkrör för Grön Ungdom för en månad sedan, menar att det förstås är bra med mångfald och det ska gärna lyftas fram under kulturavsnittet. Men det ska inte kopplas ihop med migrationspolitiken.

Hyllningar av mångfald hör inte hemma i migrationsdebatten. Vi får inte gå i fällan att motivera en värld med öppna gränser med mångkultur som främsta argument. Det motverkar vår vision om en värld där människor har makt över sina egna identiteter. Det här är inte bara en språklig invändning, ord är viktigt och här ger mångfaldsbegreppet helt fel signaler. Det bygger på samma myt om skillnader som tvingat in människor i begränsande rasistiska stereotyper och hur man bör vara utifrån sin nationalitet, säger hon.
Yvonne Ruwaida har lett arbetet med det nya programmet i partistyrelsen och hon har svårt att förstå kritiken från Grön Ungdom. ”

Yvonne Ruwaida förstår inget som vanligt.”

Jag tycker att detta visar att det börjar röra sig inom fanatiska PK-elitens nya rötte med. För enligt ungdomspartiet har ju individerna ansvar för sina handlingar.

Varjager

2 Responses to Grön Ungdom är starkt kritiskt till att mångfalden betonas för att motivera fri migration.

  1. Sofia skriver:

    Alla anti-svenska invandrare är i sig själva bevis för vilket fruktansvärt misstag det var att ge dem medborgarrätt i Sverige!

    • Blodsven skriver:

      Grundproblemet är att det finns folk som röstar på sjuk-klövern. Svårast att bota är de flumdumma hönsarslen som röstar på Migrations-Partiet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: