Alla skriker att europeer är främlingsfientliga.

Men ingenstans står det om invandrarnas skyldigheter eller deras ovilja att ta till sig våra värderingar. Detta presenteras av ”Europas anti- rasistorganisationer” Samma organisationer som ständigt jagar oliktänkande eller hatar kapitalet.  Kan man säga EXPO kan man säga åsiktsregistrering.Men de nämns inget om bidragsinvandring eller socialturismen. Svensk media är ett skämt. I Aftonlögnen försöker de ge sken av att det bara är en liten del av alla syriska flyktingar som söker sig till Sverige. Det finns ju trots allt 1,1 miljoner i när området. Men ingen förklara varför de skall ta sig över halva jorden till just Sverige. Är det våra bidrag som lockar? 

”Sverige är ett av de vanligaste länderna att söka asyl i.”

Varjager

One Response to Alla skriker att europeer är främlingsfientliga.

 1. HH skriver:

  Vi är mycket rasistiska – bl a för att vi vill hugga vår egen ved! Det har jag läst och hört om, för det säger di på akademiskt håll!

  Så här är det: en trevlig norrman har givit ut en lika trevlig och nyttig bok som handlar om vedhantering. Bl a vikten av att se till att veden är TORR när man använder den! Det ser ut att vara en mkt fin bok med bilder och allt.

  Eftersom jag är uppvuxen med öppna eldar/kakelugnar, vet jag hur en riktigt eld ska vara, som varar länge och är sparsam med veden. Men nu har en s k akademiker – kan man bli hur lätt som helst tydligen! – spytt ut sina fördomar gentemot det eldande folket! Folk som eldar är tydligen folk med slappa hakor, bor på landet och gillar inte invandrare.

  Som ni säkert sett i tidningarna har flera personer omkommit p g a felaktigheter ifråga om vedeldning. Det jag lärt mig, om man kommer in i ett utkylt hus med spis, är att man under flera timmar ska elda försiktigt så inte murstensstocken spricker och ger brand.

  Sådant kan man lära sig. Om man vill. Och inte är akademiker och har fördomar mot allmänt folk som bebor vårt land och NATURLIGTVIS inte är SÅÅÅÅ fina och BILDADE som en akademiker av renaste vatten!

  Och som förmodligen aldrig kluvit sin egen ved… Vem vet, den dagen kanske kommer då föraktet stannar i munnen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: