I Sverige är sanningen rasistisk och förbjuden.

Reinfeldt hänger Billström för att han sa sanningen. För Ryggradslöse vet om verkligheten, men den får inte uttalas. För då vaknar folket. Det är det sista Ryggradslöse vill.

”Tobias Billström har, enligt Reinfeldt, brustit vid upprepade tillfällen och statsministern har gjort klart för honom att för att återvinna förtroendet krävs att han håller sig till den humana inriktningen av invandrings- och asylpolitiken. Och att han arbetar hårt för den.
I klarspråk betyder det att Billström ska byta spår och förespråka en generös och human flyktingpolitik. Gör han inte det kommer han att få sparken ur regeringen.
En hotfull varning från chefen alltså. Så hotfull att man undrar varför Fredrik Reinfeldt inte tog steget fullt ut och redan nu gav Tobias Billström respass. Särskilt som det var andra gången på mindre än fem veckor som han offentligt kritiserade sin partikamrat.
Då handlade det om att Billström ansåg att ”volymen” på invandringen borde förändras, det vill säga minska. Reinfeldt sade då att invandring berikar Sverige och volymen varken var ett intressant eller ens önskvärt diskussionsämne.
För det första är Fredrik Reinfeldt personligen för en generös och human flykting- och invandringspolitik. Det är ytterst sällan statsministern visar känslor. Men så snart någon ifrågasätter omfattningen och inriktningen av flykting- och invandringspolitiken blänker det till i hans ögon och rösten skärps.

Reinfeldt hat mot Svenskarna är odiskutabelt. Vilket han flera gånger har visat. Hur kan det fortfarande finnas folk som har förtroende för den mannen?

För så här är det i den svenska debatten. Istället för att diskutera sakfrågan ”invandringspolitik, hur löser vi problemen?” leker vi leken ”Du är rasist”.
Den som kallar motståndaren rasist flest gånger vinner. Och för varje gång vi slösar med ordet ”rasist” för att plocka en billig poäng sjunker debatten till en ännu lägre nivå, bort från lösningarna. I dag är det faktiskt helt omöjligt att diskutera invandring och integration, för oavsett var man börjar slutar det i en meta-diskussion om vem som är mest eller minst rasist. Det spelar ingen roll om debatten förs inbördes mellan olika liberaler eller mellan höger och vänster. ”

Varjager

4 Responses to I Sverige är sanningen rasistisk och förbjuden.

 1. Jern&Betong skriver:

  Billström sa att invandrarna gömmer sina landsmän och att de därmed gynnar sin egen grupp på bekostnad av det svenska folket som får betala kostnaderna. Han blottade det som är mest förbjudet att säga i Sverige, nämligen motsättningen mellan svenskar och invandrare. Det som gynnar invandrarna missgynnar svenskarna.

  Samma sak är det med invandrarnas kriminalitet. Det får inte sägas att kriminella invandrare lever på laglydiga svenskar. Motsättningen mellan svenskar och invandrare måste till varje pris döljas.

  Med ”invandrare” avser jag inte våra nordeuropeiska vänner utan de främmande folkgrupper som massinvandrar. Ju längre från Nordeuropa de kommer, desto större är problemen de skapar.

 2. HH skriver:

  Ja, jag har funderat vidare på det här och märker, precis som alla andra med förnuftet i behåll, hur motsägelsefull den svenska immigrationspolitiken verkar vara.

  Billström säger en enkel sak om det som var och en av oss förstår. En somalier är givetvis inte blond och blåögd, och en etnisk svensk som är blond och blåögd är givetvis inte mörkbrun och skulle inte platsa som etnisk somalier i Somalia. Det ligger väl ingen rasism i detta konstaterande, eller hur? Alla är vi människor, däri ligger likheten.

  But lo and behold! En amerikansk forskare har tittat på den svenska skolan som är världens mest fri för ekonomiska krafter och påpekat att denna väg helt enkelt kommer att göra vårt samhälle totalt segregerat! Har ni hört något pip om detta?

  Pellejönsarna som stuvar om vårt samhälle enligt egen och närmast dold agenda är den höga risk vi får leva med. Tittar vi på partierna idag ser vi ingen skillnad. Höger är vänster och vänster är höger.

  Jag har redan givit upp!

 3. ericr45 skriver:

  Reinfeldt är en usel chef som inte ställer upp för sina underställda.
  Vad Billström sade var inte särskilt hårresande, bara rätt nära sanningen, och den är ju som bekant tabu i dagens Sverige..
  Läs fö gärna Merit Wagers hemsida av idag.
  Handlar om vad som händer om man i dagens Sverige blir utpekad som ”rasist”

 4. Bengt Lundström skriver:

  Reinfeldt, precis som de analfabeter och okunniga – och mentalt efterblivna – han vill överösa oss med förefaller ha en genetisk egenskap gemensam med dem som väller in i Sverige: Han klarar inte av att bygga upp något, men visar handlingskraft genom att rasera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: