S K A N D A L !!!

Börjar det inte bli dags att markera hårt mot det senaste vansinnet från regeringen Ruinfeldt???
Föreslår en misstroende förklaring/votering med ett kraftigt uttalande för att informera om detta vanstyre av Sverige och göra det svenska folket uppmärksamma på att det finns ett alternativ till detta vansinne!!!
MVH
Kurtan
http://www.dn.se/nyheter/politik/konflikten-om-migrationspolitiken
Jakten på papperslösa

Grönt ljus för vård till papperslösa
Publicerad i dag 10:14

Foto: Mats J Larsson Finansminister Anders Borg och statsminister Fredrik Reinfeldt på Moderaternas pressträff.

Pressad av Miljöpartiets hot att hoppa av den migrationspolitiska överenskommelsen beslutade regeringen på torsdagen att föreslå att papperslösa ska beviljas vård på samma villkor som asylsökande.

Beslutet fattades på regeringssammanträdet kl 9, meddelade statsminister Fredrik Reinfeldt (M) efter en pressträff om Moderaternas framtida politik för jobb och sysselsättning på torsdagsförmiddagen.

– Jag har tagit min del av ansvaret, säger Fredrik Reinfeldt till DN.

Förhandlingar mellan MP och regeringen om hur propositionen om vård för papperslösa ska formuleras har pågått sedan deras överenskommelse om migrationspolitiken slöts i mars 2011.  Frågan är dock om dagens besked spelar någon roll för MP:s beslut om samarbetet ska fortsätta eller ej.

Läs mer: MP hotar bryta samarbete med regeringen

Till DN har språkröret Gustav Fridolin sagt att den utlösande orsaken till att partiet hotar att bryta det två år gamla samarbetet är att regeringen inte vill ändra innebörden i begreppet ”särskilt ömmande omständigheter” för att få stanna i Sverige om man befunnit sig i landet en längre tid.

Någon sådant löfte finns dock inte i överenskommelsen, anser regeringen.

– Jag tycker att man ska ta ansvar för ingångna överenskommelser och hålla sig till de texter och formuleringar som vi har enats om, säger Fredrik Reinfeldt.

3 Responses to S K A N D A L !!!

 1. Grannen skriver:

  – Jag tycker att man ska ta ansvar för ingångna överenskommelser och hålla sig till de texter och formuleringar som vi har enats om, säger Fredrik Reinfeldt.”

  Att ingå överenskommelser med psykiskt labila miljöpartister tyder på en enorm naivitet och närmast kriminell ansvarslöshet.

  Don´t deal with the devil.

 2. Sofia skriver:

  Briljant formulerat!
  Det skriver jag ned (eller upp?)

 3. HH skriver:

  Talade nyss med hustrun. Vi tillhör en snart försvunnen generation. Vi sa, där vi satt, efter att ha funderat över den alltmer tilltagande brottsligheten i landet: ”vi får vara tacksamma för att vårt bästa decennium var 1950-talet!” Inga stollar, inte mkt pengar heller, men att få tag i en bostad var ingen svårighet. Law and order! Poliser som fick agera som poliser…

  Det senaste jag läser är hur skolelever ska lära sig att skydda sig från ”skolskyttar”. Vart är vi på väg? Varför har det blivit så här? Och ska varje företagare få punga ut med pengar för att han/hon vill välja sina anställda efter hur de ser ut och hur de verkar uppföra sig och klä sig!

  Jag tror alltihop bottnar i att föräldraansvaret försvunnit. Tack gode Gud för att mina barn och barnbarn är trevliga, artiga och vettiga. Men så vet de att de är älskade och sedda av oss allesammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: