Selomovic (FP): Förbjud folk från att rösta ”fel”

GRUNDLAGSSKYDD Demokratin har tyvärr en inbyggd svaghet: ibland röstar folk felHitler och Milosevic valdes i demokratiska val, och i dagens Ungern skapas nya lagar för att kontrollera medierna. Samtidigt har Sverige fått ett främlingsfientligt parti i riksdagen – och sannolikheten är överväldigande att de blir större i nästa val. Innan vi hamnar där bör vi instifta en författningsdomstol som garanterar grundlagens mänskliga rättigheter, skriver Jasenko Selimovic (FP).”

Jasenko Selimovic visar sitt sanna ansikte. Att om folket inte gör som PK-eliten säger så tar de ifrån oss rätten att påverka. Med tanke på tidigare inlägg på bloggen om att Sverige inte klara denna flodvåg av bidragsinvandring så förstår man att  Jasenko har en baktanke med detta.

Varjager

4 Responses to Selomovic (FP): Förbjud folk från att rösta ”fel”

 1. oldman94 skriver:

  IRONI::
  Jaa naturligtvis skall man inte vara främingsfientlig…..naturligtvis skall man diskriminera de nära och kära……dom tål ju detta.
  Slut IRONI

  I sanning ett dumt inlägg…..
  det kan väl inte vara fel att vara främlingsfientlig
  om man i FP har represantanter som är fientliga för partier i en demokrati det blir ju liksom samma lika…….
  ….annars så kan ju varje minoritet, eller FP, kräva varje minoritets ”rättigheter” ovavsett medborgarskap, illegalt i landet, varande i ett annat land osv osv…..
  t.ex. den lilla minoritet på 1Miljard som har mindre än 1$/dag att leva på…..
  ..men förresten eftersom dom inte är en minoritet, jämfört med 10Miljoner, så ”räkans” dom inte……..dvs vi avser inte att hjälpa dessa utan bara de fåtal som spenderat –500.000 på att komma hit…….vi kan med dagens nivå på kostnader för invandring till Sverige dubbla dagpenningen för dessa fattiga människor….inte för alla men för 100Miljoner iaf……vi skapar en, i förhållande, lyxig tillvaro för ett fåtal i vårt land…….dock behöver fler skapa välståndet för att det skall kunna försörja fler…..något som inte sker då arbetslöshet, utförsäkring etc. drabbar…..att sedan massivt stödja de invandrade och sedan presentera statistik om ”sunshine stories” är riktigt trist……varför kan inte även FP räkna igenom och se att välfärd kostar och även titta på vilka som betalar denna genom skatt, minskad äldrevård, minskade pensioner, minskat stöd för utbildning osv…..vi kan väl enas om en verklighet….det finns liksom inte fler….inte i min värld iaf….gör det i er FP?

 2. Rauken skriver:

  Helt korrekt att Sverige saknar en författningsdomstol.
  Har vi haft en fungerande författningsdomstol vid tiden för Göran Perssons uttag á 358 miljarde ur AP- fonderna ,då har Göran fått nobben. Och fonderna har i dag haft 358 fler miljarder i kapital. Pengar som har kommit alla, både dagens och morgondagens pensionärer, till godo.

  De stuvades snillrikt in i samhällets olika budget under ett antal år, till invandrarnas fromma.

  Men att en författningsdomstol skulle sätta P för ett partis politik är knappast troligt.

  Ett annat scenario vi ser i samband med förslaget, är hur lätt det är för utlänningar att komma ända in i våra politiska församlingar, och därifrån skriva oss på näsan om vilka attityder vi får lov att ha och inte ha.

 3. Varg i Veum skriver:

  Jag är rent principiellt för en författningsdomstol, men när det gäller att förbjuda politiska partier som en stor del av befolkningen röstar för är att kratta marken för diktatur. Vad hindrar den med diktatorisk mentalitet att använda författningsdomstolen som alibi för att förbjuda partier som man inte gillar.

  På vilket sätt skulle inte kommunistiska vänsterpartiet inte kunna bli förbjudet, eller miljöpartiet? Båda är ju för totalt fri invandring. Enda kriteriet för att en person från varifrån som helst i världen (förutom USA, eller någon med vit hud, då misstänker jag) ska få ta del av välfärden är att denne vill bosätta sig i just sverige är att denne vill det enligt dem. Även centerpartiet har uttryckt dessa extremistiska åsikter.

  Deras politik strider ju emot svensk lag som säger att man ska ha en gränskontroll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: