Hur kommer det sig att alla anser att svensken skall betala?

Vi har invandrar grupperingar som anser att polisen inte skall göra sitt jobb. Vi har svenska politiker som anser att brottslingar skall få amnesti. Det ät ett brott att uppehålla sig i ett land illegalt. Man kan undra var alla dessa ”god hjärtade” människor anser att svensken är tillför? Är det bara för att hålla käft och betala?

Varjager

8 Responses to Hur kommer det sig att alla anser att svensken skall betala?

 1. robban skriver:

  absolut enklast är att på ett lättfattligt sett låta folk förstå att det faktiskt är de som betalar. lite orsak och verkan. folk är ordentligt indoktrinerade att sverige är ett rikt land och kan och vill inte förstå varför. tror det behövs en rejäl örfil för att folk ska vakna upp.

 2. R Ericsson skriver:

  Som jag sagt tidigare så kommer någon form av skatterevolt

 3. Bengt Lundström skriver:

  Varför betalar man skatt frågar du Henrik? Är det för att försörja kriminella främlingar, politiker och byråkrater? Att plundra andra ÄR kriminellt! Bara att börja sjukskriva sig? Så att de ”kunniga” som påstår att de blir diskriminerade då de ”söker arbete” får en chans? I din avslutande mening antyder du något om att vi måste bli mer militanta. Vilka vi? Polisen förefaller ju maktlös mot allt våld som pågår i landet. Har du gjort din värnplikt? Är du beredd att döda för att inte dö? Har du slutligen börjat inse att det enda som återstår för oss som arbetar / arbetat men som man gjort till slavar är det rena råa våldet om man vill överleva i detta land? Eller menar du (vad som är brukligt bland fega svenskar), att det skall ske med hjälp av ”någon annan”?

 4. R Ericsson skriver:

  Ni kan bli av med ett par tusen i skatt – gå ur den svenska homo kyrkan

 5. Bengt Lundström skriver:

  Arne. Jag skulle vilja tillägga att pensionärerna inte bara har drabbats av bromsen, utan får också allt sämre vård ju äldre de blir. Några skräckexempel på detta har figurerat i Expressen bl.a. Resurserna går till de ”nykomna” vilka ofta har svårbehandlade sjukdomar som resistent form av TBC, dåliga tänder o.s.v.
  Det finns en ”vattendelare” vid 65 för hur stora insatser som görs, och vid högre ålder hamnar man allt längre ner i kön. Blir man intagen på vårdinstitution så lever många inte mer än 3 månader har jag hört. Det är mycket som förtigs i media, men ibland kommer det fram. / 69-årig Pensionär

 6. Pica pica skriver:

  Jag vet inte om jag ska skriva att du har fel eller om politikerna lurar sig själva. Om våra politiker tror att de ska uppskattas av och få muslimernas röster så bedrar de sig stort. Dessa ”godhetsapostlar” kommer att bli det första som mister sina huvuden när islamisterna tar över. Lär av historien och Iran.

 7. Rauken skriver:

  Man kan undra när politikerna tycker det är lika legalt att manipulera i självdeklarationen. Det skulle allt sitta fint med att komma undan med några kronor. Kronor som annars hamnar i invandrarnas giriga käfter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: