Sverige den sanna PK-istens våta dröm.

Polisen får skäll för att de gör sitt jobb. Journalisterna styr landet med hjälp av diverse snyft reportage. Inga lagar behöver följas om det är ”illegala” som bryter mot lagen.

Man undrar lite vad fan som händer??

”Många politiker och journalister påstår att invandringen till Sverige drivs av en vilja att hjälpa flyktingar. Men kräver gängse hövligheten att man okritisk accepterar vad människor påstår om sina avsikter? Min uppfattning är att man bör se på beteendet och utifrån den observationen dra slutsatser om vad politiken faktiskt prioriterar. Man behöver inte vara cyniker för att misstänka att politiker gör en sak, men kallar det för något helt annat.”

Varjager

3 Responses to Sverige den sanna PK-istens våta dröm.

 1. Olli Rein skriver:

  Använd gärna det jag har översatt från engelska, om etnisk statistik som har gett polisen i Tel Avivs storstadsområde (ca 3,2 miljoner invånare, varav många illegala immigranter) mycket högre grad av uppklarande brott, samtidigt som det har minskat den totala brottsligheten inom området.
  http://petterssonsblogg.se/2013/02/28/sudanska-och-eritreanska-immigranters-brott-okar-rekordartat-i-tel-aviv/

 2. oldman94 skriver:

  Det finns 1Miljard i världen som har mindre än 1$/dag att leva på. Dom är det synd om. Ingen av dom har råd att komma till landet…..det kräver en livstid i besparingar, drygt. Men den migrationsbudget vi har, EJ flyktingar, kan man dubbla dagpenningen för denna miljard människor ifall man lägger alla våre migrationspengar på dessa i stället. Dvs om vi tyvker att en dubbling, bara från lilla Sverige, är OK har vi en förstärkning på 10.000 gånger dvs vi kan hjälpa 10.000 så många……så de pengar som sparas på att en enda som vistas i landet avvisas skulle hjälpa 10.000 i deras hemland….10 avvisade skulle hjälpa lika många i deras hemland som vi ”hjälper” i Sverige 100.000……vi kan hjälpa miljoner på plats och andå minska våra kostnader…..sedan är flyktingar bara en liten del av invandringen så motivet hjälpa flyktingar stämmer inte….något har ”gått överstyr!”

 3. oldman94 skriver:

  Nja tror snarare del är guld som glimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: