I dagens aftonbladet forsätter Jan att hyckla.

Han raljerar och håller på. Men han anser att SD är skyldig till allt ont. Duckar som vanligt på alla påpekanden om hans usla fakta kontroll.
Varjager

5 Responses to I dagens aftonbladet forsätter Jan att hyckla.

 1. Sofia skriver:

  I fortsättningen betraktar vi honom som en hovnarr!

 2. HH skriver:

  Quijote, betyder vad jag vet, en påhittig don=ädling (hidalgo) och det tyckte ju Jans goda mamma att Jan var. Påhittig alltså. Och vem är Panza i hans sällskap? Panza betyder tjockmage. Det kan väl inte vara en viss återkommande, men godsinnad, TV-figur i ett visst program?

 3. Sofia skriver:

  Mot bakgrund av hans storhetsvansinniga uppträdande i TV där han slänger fräcka och/eller elaka påståenden om andra:

 4. HH skriver:

  Henrik! Du slog spiken i huvudet. Eller rättare – två flugor på smällen! Jag läser nu att den surrande humlan – ursäkta mitt fula skrivande – fått ett förrrnäämligt pris! Aftonbladet tror jag och en fin författares donation. Jodå, jag kan tänka mig Greider som Panza! Och det där håret… hååååret, Henrik!

  Min undran – jag är ju en gammal man – hur kunde det komma sig att alla de här 68-orna absolut skulle ha en revolution? De fick ju allting i händerna – lån till studier, mat för dagen i skolan. Verkligheten var helt annorlunda för mig som växte upp under krigsåren och de dåliga blodvärdena upphjälptes med järntabletter. Små grå, minns jag dem.

  Och Greiders underklass… Vem är underklass? Den som känner sig så? Jag har aldrig förstått det där. Men min uppväxt är ljusår från Greiders, det vill jag bara säga. Han klagar över omsydda kläder. Göran Greider, mina skosulor var av papp! Jag var alltid blöt om fossingarna under vintern!

  Å andra sidan lider jag inte av övervikt. Tack för det, forna nödtider!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: