Kan det vara så att Ryggradslöse Reinfeldt belönas av EU för att krossa national staten Sverige?

För hans hat mot Sverige och svenskarna har alltid varit hans drivkraft.

Reinfeldt på väg bort – EU-jobb kan vänta.
Ett toppjobb inom EU kan vänta på statsminister Fredrik Reinfeldt – med stöd av de mäktiga vännerna och kollegorna Angela Merkel och David Cameron.
Redan i mitten av mars väntas Reinfeldt meddela sin plan för avgång som partiledare, enligt personer i hans närhet.
Finansminister Anders Borg uppges vara redo att ta över och valberedningen är beredd, kan Expressen berätta.
– Om partiordföranden väljer att avgå så koncentrerar sig valberedningen i första hand på den posten, säger ordföranden Lars-Ingvar Ljungman.”

Som belöning för att nästan lyckats krossa nationalstaten Sverige och verkligen tvingat in mångkulturens alla avarter på en liten nation.

Vad tror ni?

Varjager

8 Responses to Kan det vara så att Ryggradslöse Reinfeldt belönas av EU för att krossa national staten Sverige?

 1. R Ericsson skriver:

  Fredrik Quisling Reinfeldt är ett ryggradslöst kräk och om han får en topp post i Europa ska vi berätta vem han är .

 2. Gustafsson skriver:

  Reinfeldt har nu praktiskt bevisat inför de självutnämda skurkarna
  i EU toppen, Baroso och co, att han kan effektivt förstöra ett land och har därmed meriterat sig för att ev. få jobbet med att fortsätta med att förstöra hela Europa. Han har dom rätta kvalifikationerna
  ingen tvekan.

 3. Blodsven skriver:

  Ingen jävel behöver Häxpressen ellr Aftonhoran. Köp inte skiten, så självdör svinen. Vill man veta sanningen så duger utmärkta bloggar som ex.vis Varjager gott. En mindre känd men alldeles utmärkt blogg, är dessutom Adderat.blogspot.com.

 4. Bengt Lundström skriver:

  Det är korruptionen som styr dem som styr oss. Undrar hur många miljoner ”vissa” politiker inom EU, FN och höjdare inom SIDA, Röda Korset och liknande ”hjälporganisationer” fått insatta på hemliga konton jorden runt? Vi låter oss styras av grovt kriminella gangstrar och inget annat. Det är ingen lösning att klaga här eller på liknande bloggar. Sagt av min far, frontsoldat mot Sovjetunionen 1939-40, och 1941-44: Det enda som stoppar en fiende som vill döda eller förslava dig är skjutandet. Var etniska svenskar, hittar ni era fiender?
  / Finländare

  • Sofia skriver:

   Nej, skjutande är ondska och vansinne!

   Lösningen är att göra samma som våra fiender: organisera i grupper som tillvaratar våra intressen. Dölj vissa saker för konkurrenterna och propagera för det som gynnar den egna gruppen. Infiltrera och undersök vad parasiterna haft för sig och vad de planerar!

 5. Per B skriver:

  Reinfeldt fick tillträde till makten för att svenska folket tillät det. Folket får vad det förtjänar. Nu har vi sett hur fruktansvärt förödande hans politik varit för landet.Han håller folket lagom nöjda genom skattesänkningarna, Men i övrigt är han en otroligt torftig och kall rackare. hans enda styrmedel är ekonomi. De i Sverige som inser vad vi haft och har för spökfigur som ”ledare” måste samla styrkorna. Reinfeldt har succesivt fördelat stora delar av statskassan till närstående. Ett exempel är Henrik Borelius på attendo care. Som är rådgivare år regeringen, och plockar ut miljarder ur sitt bolag (våra skatter), med Reinfeldts goda minne. Vi svenskar som tror på rättvisa och jämlikhet. Broderskap och ansvar måste plocka bort Herr Fredrik från sin position. Han har förstört tillräckligt nu. Nu tar vi nya tag och ser Reinfeldts period på toppen, som ett varnande exempel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: