Jimmie Åkesson,Björn Söder:Du är välkommen till SD, Tobias Billström.

Men jag tror snarare det är ett försök från Moderaterna att behålla sina konservativa väljare. Billström gick ut med att mängden bidragsinvandrare var för många. Reinfeldt låtsades som att han och Billström inte har samma åsikt. Spel för gallerian. För att de konservativa som börjat klaga inom Moderaterna runt om i landet skulle se en strima av hopp. SD är nog medveten om detta.

”När Tobias Billström tydligt gjorde klart att Moderaterna såg ett problem med volymerna av dagens invandring blev vi både förvånade och positivt överraskade.
Sedan statsministerns offentliga tillrättavisande av migrationsministern kan vi konstatera att bakom detta M-utspel finns en ganska ointressant moderat arbetsgrupp med urvattnade direktiv, som enligt Reinfeldt definitivt inte syftar till att minska invandringen.
Vi kan också konstatera att regeringen har en migrationsminister som gång på gång visat sig sakna stöd för din egen politik. Tidigare har Billström även fått dra tillbaka sitt motstånd mot att erbjuda fri vård till personer som vistas illegalt i Sverige. Vår bedömning är att Tobias Billström skulle passa betydligt bättre i Sverigedemokraternas riksdagsgrupp än i en regering ledd av Reinfeldt.
Tittar man på den moderata arbetsgruppens direktiv målas en motsägelsefull bild upp. Det blir väldigt uppenbart när man talar om behovet av att avvisningar verkställs samtidigt som man slår fast att personer utan tillstånd att vistas i Sverige ska kunna åtnjuta offentligt finansierad svensk välfärd.
Även om Moderaterna under nuvarande ledning inte är beredda att öppna upp för en ansvarsfull invandringspolitik vet vi att det bubblar under ytan i de moderata leden.”

Som sagt, Moderaterna har problem internt.

Varjager

One Response to Jimmie Åkesson,Björn Söder:Du är välkommen till SD, Tobias Billström.

  1. R Ericsson skriver:

    Med moderaternas asyl politik kan vi aldrig att kunna sänka skatterna i Sverige
    men väl öka dom – vilket moderater i Somalie kommunerna snart blir varse om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: