Centern jobbar på med att utrota det Svenska.

I Dagens Svd.se kan vi läsa om hur bra allt blir med fri invandring till Sverige. Detta säger 4 st Centerpartister. Jag undrar hur mycket de har blivit lovade av Stureplans Centern? Som standar nu är i Sverige går det inte att kommentera artikeln. Ingenstans i artikeln tass det hänsyn till arbetsmarknads läget och utskeppningen av den Svenska industrin.

”Invandring är en stor potentiell resurs för kommunerna. De som kan erbjuda bostäder, språkutbildning och kompletterande yrkesutbildning har möjligheter som idag inte tas tillvara för att bryta en negativ utveckling och samtidigt ge människor från andra delar av världen en bättre framtid. Värnamo har här visat vägen.
Fullständigt fri invandring till Sverige kan vara svårt om inte andra länder också byter inställning. Men idéprogrammet ska inte bara vara en karta för politiker som är verksamma i Sverige, utan även för vårt aktiva arbete inom EU. Att förändra EU:s regelverk så att fler länder bistår flyktingar och skapar förutsättning för friare regelverk är naturligtvis lika viktigt som reformer i Sverige.

Det är en myt att hög invandring är ett hot mot jobben och välfärden. Med fler invånare växer ekonomin och antalet jobb. ”

Stollar,  rena stollar.

Varjager

7 Responses to Centern jobbar på med att utrota det Svenska.

 1. Centern arbetar envist på att utplåna Sverige och det svenska folket. Låt oss alla hjälpa till att se till att Centerpartiet tvingas lämna Riksdagen den 14 september 2014.

 2. Gustafsson skriver:

  En obegriplig samling dårfinkar. I och med att partiet
  sitter i riksdagen och har därmed makt och samtidigt
  arbetar hårt på nationens undergång, måste de betraktas
  även som kriminella.

 3. R Ericsson skriver:

  Kan någon svara på denna fråga ???
  När kommunernas pengar är slut och man inte kan betala ut såsse bidragen till kulturberikarna , vad händer då ?
  – Vad händer när pengarna är slut eller när vi eventuellt får superinflation ??

  • Janne skriver:

   Hej Eriksson.
   Pengarna är redan slut, dom tvingas ju redan i dag låna till både det ena och det andra och till höga räntekostnader som bara påskyndar den totala kollapsen!
   Men först så kommer vi att få se skyhöga kommunala avgifter inom dom flesta områden. Redan i dag finns det exempel på villaägare som krävs på hundratusentals kronor bara för att kommunen ”rustar” opp gator och vägar i deras område!
   Rena ockeravgifterna som ingen kommer att ha råd att betala, vilket resulterar i utmätning och konfiskering av hus och egendom -och som naturligtvis också är deras avsikt!
   Här kan kommunen således lägga beslag på villor i miljonklassen, den ena efter den andra bara genom att skicka sina bluffakturor!
   Och vilka tror Ni får flytta in i Era fina villor?
   När detta vansinne når min egendom och mitt hus, ja då kommer jag definitivt att bränna ner huset!
   MVH/Janne

 4. allemand skriver:

  Allt detta bygger på att politikerna inget eget ansvar har. De avgår och sedan sitter de med en fet pension och skrattar.

  Författningsdomstol och eget ansvar skulle förändra saken drastiskt.

 5. Osynlige Mannen skriver:

  Jaja, om 20 månader är Centern inte längre ett riksdagsparti. Är det någon som minns Torbjörn Fälldin? Han kändes mer jordnära.

 6. Blodsven skriver:

  Centern jobbar hårdast på att utplåna sig själva. Är man så in i helvete dum, att man förespråkar något folk fått mer än nog av. MigrationsPartiet (MP) har fått allvarlig konkurrens om vilket som är vårt största idiotparti…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: