FRAMTIDENS STORINDUSTRI TILL SVERIGE!

Det växer så det knakar i den nya svenska industrin!

Nytt år och nya och ännu fler möjligheter till nyföretagande och ännu fler med entreprenörsanda får här sin garanterade försörjning!

Detta är en industri som vuxit från ingenting till en enorm utveckling på bara några fåtal år!

Och den ger stora pengar på kort tid och är helt riskfri.

STORA PENGAR

Man behöver varken kränga traktorer, knark eller damunderkläder och det krävs heller ingen som helst investering för att komma igång.

Vederbörande erhåller professionell starthjälp, betald av staten, och sen är det bara att kvittera ut sina rättmätiga ersättningar och arvoden i fem och sex siffriga belopp.

Du behöver inte ens kunna prata svenska för att klara uppgiften eftersom tolkar på alla språk erhålles helt gratis!

Snarare är det en stor tillgång om Du inte förstår ett enda ord svenska!

Kanske är detta den mest lukrativa affärsverksamheten i Sveriges historia, också med tanke på den minimala arbetsinsats som krävs och samtidigt är den också unik för Sverige! Finns så vitt jag vet ingen annanstans i hela världen.

Någon utbildning krävs inte, analfabeter och en skrupelfri och skamlös inställning till parasiterande samt en både låg panna och moral klarar med fördel arbetet med glans. Ju lägre IQ desto framgångsrikare kommer Du att bli!

Skattefria pengar!

Och metoden kan användas om och om igen hur många gånger som helst! En modern variant på industriell återvinning!

Som att jobba på ackord, men ändå helt fritt från stress och konkurans, ännu lönsammare och ännu snabbare pengar till ännu fler nyföretagare!

Det är bara att sätta igång, man behöver inte ens tillstånd för denna geniala verksamhet och kanske det bästa av allt -det som faktiskt även tilltalar mig- det är skattefria pengar och allt är lagligt, det är t.o.m. så att den svenska staten stöder och uppmuntrar verksamheten! Olika ger framgång och berömmelse och ju mer olika och udda ju mer framgång och klirr i kassan!

Men, det finns dock en liten hake, det fungerar inte om Du är svensk! Tyvärr!

FATTIGA SVENSKAR

Vi är inte alls lämpade inom denna nyskapande industri! Dom få svenskar som försökt har alla misslyckats till 100%!

Potentiella nyföretagare måste vara utlänningar och ju mer utlänning desto bättre går verksamheten och verksamheten blomstrar!

Stora lönnfeta fyrkantiga och färggranna damer med yviga och många kjolar och volanger, underbyxor och mamelucker hör till dom framgångsrikas skara.

Och är Du svart eller blå, färgblind eller analfabet och dessutom kanske inavlad så hör Du till adeln bland dessa företagsledare och blir rik på nolltid.

Udda människor med underliga och sjuka och märkliga idéer och som ofta ses stå med ändalykten i vädret (utan att för den skull lida av kolik) knaprande på mattfransar ,brukar också dom vara synnerligen goda entreprenörer i denna snabbt växande helsvenska storindustri!

Och här flödar kreativiteten och påhittigheten, ju galnare idéer, desto mera kulor och framgång!

Allt är gångbart och rubbet ger genast maximal utdelning.

En svensk variant på Las Vegas.

Dra i den enarmade och skrupelfria banditen och högsta vinsten kommer singlande och här råder vinst varje gång!

Inte en nitlott så långt ögat når!

LYX

Ett liv i lyx!

Vad är det då som produceras i denna geniala industri?

Ingenting, absolut ingenting och det är det som är det fina, vederbörande dras därför inte heller med några som helst materiella kostnader i sin produktion!

Inga utsläpp och luftföroreningar, och inget tärande på våra naturresurser, inte ens EU:s utsläppsrätter krävs!

Kom till Sverige i dag och i morgon kan Du vara en etablerad industripamp i denna mycket lukrativa näring.

Här gäller också mycket enkla regler, regler som inte ens den mest nitiska fackföreningsrepresentant kan klaga på!

Jobba övertid så mycket Ni vill, även om nu detta inte alls är nödvändigt! Arbetsinsatsen inskränker sig till någon enstaka timma per månad, mer behövs inte! Men vill Du ändå jobba övertid, kanske t.o.m. 2-3 timmar per månad så lägger fackets skyddsombud inga som helst hinder i vägen! Det är nämligen Du själv som skriver reglerna!

Dom mest företagsamma kan leva i lyx och överflöd redan med en arbetsinsats på en enda timma per år och Du bestämmer även själv storleken på fakturorna!

Naturligtvis har Du även tillgång till gratis svenska jurister.

Utslitna höftleder, axlar och onda ryggar existerar inte i denna bransch.

Entreprenörerna behöver inte heller betala hyra för sina bostäder, det fixar staten av ren tacksamhet för att dom bara finns!

Likaså semesterresor för hela släkten till fjärran exotiska länder ingår i paketet och skulle vederbörande råka missa hemresan så skickar regeringen omgående sitt privata plan för att hämta dessa ovärderliga nyskapande VIP företagare!

T.o.m. vår statsminister välkomnar personligen dessa nya entreprenörer och ger dom allt sitt stöd och sin välsignelse!

Kan det bli mycket bättre?

Detta är Sverige framtid!

Och lösningen är mycket enkel, bli kränkt och Din lycka är gjord!

Misslyckade svenskar!

Men som jag sa, många svenskar har försökt men alltid misslyckats.

Att som svensk kvinna bli kallad för hora räcker naturligtvis inte alls för att bli kränkt, inte heller om hon blir våldtagen av 6-7 ludna män samtidigt så är hon ändå inte kvalificerad för kränkning!

80-åriga pensionärer har försökt otaliga gånger i olika sammanhang genom att bli både rånade, nerslagna, sparkade medvetslösa, men tyvärr så är det allt för banalt och futtigt!

Svenska ungdomar som brutalt misshandlats av 10-15 modiga lurviga män och sen även fått halsen avskuren är ändå inte kränkta!

För att bli kränkt behövs betydligt tyngre och mycket allvarligare händelser!

Att en neger kallas för neger är naturligtvis en djup kränkning och ges omedelbart inträde till dom kränktas växande skara!

Tjuvar (av utländsk härkomst) som halkar och stukar foten på Din osandade garageuppfart blir alltid kränkta!

Att slafsa i sig en nogger glass en varm sommardag när Din neger granne tittar på är helt otänkbart. Han blir kränkt och erhåller ersättning medan Du straffas!

Beställ inte heller en kaffe blatte, för då blir han in i helsike kränkt och kalla för Guds skull inte den lille svarte mannen för kvarts Kalle, eftersom det genom hörfel kan uppfattas som något helt annat och han blir per automatik kränkt!

Spargrisar som alla banker tillhandahöll förr i tiden är nu eftertraktade objekt i dom kränktas klubb eftersom grisen ger garanterade kulor i dom kränktas påsar.

Och efter döden ska vi naturligtvis vara väldigt uppmärksamma på att inga kors finns på våra gravar eftersom minst en million i Sverige genast blir kränkta av att glo på ett kors!

angry-muslims

Vänligen

Janne

2 Responses to FRAMTIDENS STORINDUSTRI TILL SVERIGE!

 1. Kurt-Ivan skriver:

  VEM blir förvånad om det blir en stadskupp i Sverige?
  VEM blir förvånad om det blir en ”Fransk revolution” i Sverige i syfte att få bort de galna styrande i Sverige?
  VEM blir förvånad om någon gör en ”Gustav Vasa” som när han samlade Dalkarlarna och körde ut de styrande Danskarna ur Stockholm?
  VEM blir förvånad om Europa har en ÄNNU mörkare framtid än på 1940-talet framför sig?

  När de styrande INTE lyssnar på folkviljan. När de styrande praktiskt taget agerar MOT sitt folks och länders intressen?

  ……………..Inte jag!

 2. HH skriver:

  Ska bara valla skidorna först. Eller var det skarbågar/snöskor som gamle Vasa gick på? Hur som helst, jag kör med hederlig dalbränd tjära på mina björkskidor. Tjäran från fina Skogsmuseet i Lycksele…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: