Centern i fritt fall. Snart är det bara Ursula och stureplansgängen kvar.

De senaste tidens tokigheter från Centern har gjort att de nu passerat KD som sämsta parti. Men de ser inte själva sambandet, då säger sig ha högt i tak i Centern. Men går man emot Stureplanscentern och Ursulas tankar och planer då skriks det direkt på uteslutning och hetsjakt.

I dag vaknade centerpartister över hela landet upp till nyheten om partiets lägsta notering någonsin i en Sifomätning. Med en statistiskt säkerställd nedgång på 1,3 procentenheter till 3,2 procent hamnar partiet under riksdagsspärren i mätningen.

– Det här är riktigt allvarligt, säger Michael Arthursson.”

Så vad som är högt i tak i Centern borde kanske passa en Hobbit?

Varjager

2 Responses to Centern i fritt fall. Snart är det bara Ursula och stureplansgängen kvar.

 1. R Ericsson skriver:

  En gång i tiden hade C nästan 8 gånger så många röster.
  Glöm inte landsbygden där förlorar dom röster till SD i kommunen.

 2. elfyma+ skriver:

  Någon ”expert” ansåg att traditionella centerpartister gått över till KD efter debacklet med idéprogrammet.
  Men Centerns idéprogram kanske bara är en anpassning till verkligheten i det mångkulturella Sverige ?

  Förslaget att tillåta månggifte har nog ingen praktisk betydelse, åtminstone inte för muslimer som i vilket fall som helst gifter sig enl. sharialagen och inte registrerar sig.
  Hörde en jurist på radion som sa att en muslim redan idag får ha flera fruar i Sverige, om de var gifta när de kom till Sverige. De behöver alltså inte skilja sig. Att köpa sig ett äktenskapsbevis i hemlandet torde inte heller vara svårt.

  Att registrera giftermålet i Sverige gör man bara för att få PUT som anhörig. Man kan sedan skilja sig på papperet för att få förhöjda bidrag som ”ensamstående”.

  När en ”ensamstående” somaliska med flera barn höll på att bli innebränd i Rinkeby, var pappan inte var hemma. De var ”skilda” trots att hon väntade ett nytt barn med honom. Ingen journalist reagerade på detta.
  Och ingen journalist reagerade på uppgiften att 25-30 pappor var skrivna i en liten etta i Stockholms förorter. Hur får de plats ? Sover de skavfötters ?
  Den naiva journalisten serverade i stället en snyfthistoria om ”trångboddheten” för stackars invandrare, i stället för att förvissa sig om att de verkligen bodde där på riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: