Nu har de gått från ord till handling.

Förut har vi hört Statsministern hota folk som röstar på SD.

”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer.”

Nu har Ungdomsstyrelsen publicerar SDU:s hemliga medlemsregister Detta i ett land där vi ”gillar olika”. De vet rakt av att detta är ett sätt att hota och utpressa ungdomar att lämna sina politiska övertygelser. 7 klövern är inget annat än ett kriminellt gäng, de lever med hotet som vapen. Nu väntar vi bara på det första överfallet mot SDU medlemmar. De är ivrigt påhejade av PK- medias hat soldater, som Daniel Swedin och dylika. De försöker nu desperat pressa igenom nya förbud för att hindra yttrandefriheten i Sverige. Då de märker att deras förljugna bild spricker. Sanningen måste tystas i Sverige. För annars försvinner diktaturens kreaturs förmåner.

Varjager

10 Responses to Nu har de gått från ord till handling.

 1. Ingenjören skriver:

  Jag noterar att du inte verkar vara bekant med hur offentlighetsprincipen fungerar(eller, jag antar att du vet, men taktiskt låtsas om att du inte gör det). Om man skickar in sitt medlemsregister till en offentlig verksamhet BLIR det en offentlig handling, det är inte ungdomsstyrelsen som ”läckt” någonting, det är SDU som genom en obeskrivlig dumhet har läckt sina egna register. Jag förstår att du vill göra så att sympatierna hamnar hos SDU, men att mörka att offenltighetsprincipen har sådanna här konsekvenser riskerar att leda till att misstaget upprepas i det oändliga.

 2. allemand skriver:

  Om det nu stämmer att offentlighetsprincipen inte gäller varför har då inte SDU polisanmält?

  • Varg i Veum skriver:

   Inte en helt orelevant fråga faktiskt. SDU är en politisk organisation, de om några har makten att synliggöra fulspelen som vi misstänkt pågår. Själv har jag uppmanat SDU att vara löjligt öppna när de kommer med anklagelser mot etablissemanget. Ut med allt de kommer över så att folket själva kan avgöra om det de säger stämmer eller inte.

   Makten som SDU, eller SD för den delen, besitter ligger i att sjuklövern och resten av det sk ”etablissemanget” är livrädda för att avslöjas som de hycklare många med mig anser dem vara. Att många av oss andra redan genomskådat dem är en annan sak, det är alltid värre för en hycklare att bli avslöjad genom de etablerade kanalerna, som lagar och kontrollerbara bevis t.ex.

 3. allemand skriver:

  Detta är bara för att provocera fram en svensk Breivik.

 4. Varg i Veum skriver:

  Det är ganska uppenbart att den individ på ungdomsstyrelsen som valde att inte sekretessbelägga personuppgifterna gjorde det av rent hat mot SDU. Antagligen nån liten småpåve som ”ska lära dem en läxa” för att de haft mage att genom att ifrågasätta tvingat fram de ansiktslösa byråkraterna från de mörka skrymslen där de verkar.

 5. HH skriver:

  Vad vill våra politiker med vårt land? Vi har alltså ingen historia enligt deras mening, alltihop är ett hopplock bara. Klart att vi inte kan nämna någonting i stil med det gamla Mesopotamien eller det nyfunna Aratta eller ens Grekland/Hellas eller det gamla Romar-riket. Så vad är vi och vad är vår historia?’
  Jag anser den läsbar och jag anser att den är fantastisk med sitt förnuft och sin redbarhet, med sin tidiga industrialism där inkommande kloka människor skapade någonting bra för vårt land. Ta en Kempe vid norrlandskusten eller skotten som skapade det sentida Jonsereds pressenningar utanför Göteborg – man ordnade vettiga bostäder till arbetarna och skolor till barnen! Kunskap har alltid varit ledstjärnan i vårt land.
  Titta sedan på de länder som idag inte har kvar någonting alls av storheten från i går. Vad har sänkt dem? Ständiga stridigheter. Ingen förnuftig vilja till enhet. Allt är ett enda kaos av olika klaner – sådant som vi avskaffade för länge, länge sedan.
  Vi må ha en kort historia. Men ett lysande förnuft. Tills idag…

 6. HH skriver:

  Nå, hur är det med yttrandefriheten? Enligt vissa personer i den offentliga debatten bör den strypas. Och vad händer sen?

  Sett i grannens TV – han bjuder in på kaffe och snack ibland – där två gestalter sköter pratet mellan inslagen. De är samtränade, så att den som talar får den andres blick mot sig. Säkert hämtat från amerikansk TV. Hur som helst, man talar om vad som händer i Nordkorea där en amerikan varit på besök och talat sig varm om hur bra det vore om nordkoreaner samfällt kunde gå ut på nätet och möta världen.

  De två i svensk TV tittar illmarig på varann och nämner samtidigt andra länder där hård kontroll utövas över den internationella nättrafiken. Det kommer: ”För att inte nämna Burma!” Där satt den! Bägge strålar mot kameran. Där ser man hur det ser ut bland världens diktaturer, minsann!

  Men inte ett ord om propåerna i vårt eget land… Jodå, jag tycker man ska vara anständig och hålla sig till fakta. Gärna säga emot det man finner fel, men inte använda fula adjektiv gentemot motståndaren. Med fula adjektiv får man epitetet nättroll, hatiska insändare och främlingsfientlighet. Bort sådant. Verkligheten är alldeles för skrämmande.

  Men som sagt – i Nordkorea och Burma får man inte twittra. Och hur blir det i Sverige? Ge mig en tanke om saken!

 7. Reblogga detta på Alternativ för Sverige till EU-parlamentet 2019 och kommenterade:
  De skyr inga medel alls för att tysta oss – antidemokraterna! Det kommer aldrig ta slut. Bara bli värre. De kommer inte ge sig förrän Sverige är en diktatur på riktigt. Och vi är på god väg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: