Kända artister sjunger snuskiga låtar

KULTUR:
Den kända artisten Lena Philipsson, som nu på bästa TV-tid vanhelgar Skara Domkyrka med en snuskig altartavla av Elisabeth Ohlson Wallin, har utmärkt sig tidigare.

Man kan tro att det är stjärtgossen Gardell som skrivit texten till denna låt som associerar till Sodom och Gomorra, Romarrikets och Weimarreplublikens dekadens innan kollapsen.

Mer förvånande är kanske att den väna oskuldsfulla Helen Sjöholm sjungit in denna roliga men inte helt rumsrena låt.

Tidigare musikteman:

//Elfyma+

5 Responses to Kända artister sjunger snuskiga låtar

 1. Sofia skriver:

  Innan uppträdandet gör Lena Ph. och programledaren handtecken som visar att de står under inflytande av mäktiga kabbalister.
  Att skända den vita kristna civilisationen för att först plundra och sedan förstöra den – det är det långsiktiga målet.

 2. elfyma+ skriver:

  En markering mot dekadensen i vårt samhälle ?

 3. HH skriver:

  Kabbalistik är lika med trolldom. Ursprungligen hebreiska för kabbala, den eller det mottagna, urspr. judarnas genom muntlig eller skriftlig tradition fortplantade lära; senare en hemlig, mystisk, en världsordningen förklarande lära. Som synes har ordet förvandlats till något annat än sitt ursprung. Så inget ont om ursprunget som är ett enkelt ord för en enkel sak om överföringen av heliga texter..
  Ohlson Wallin som går som en karl och ser ut som en karl i väst, långbyxor och kortklippt hår. Jag vet inte varför hon håller på med denna demolering av allt kristet, konstigt är det i alla fall.
  Hennes främste apologet=försvarare var f ärkebiskopen K G (Klas Göran?) Hammar, han som inte hade klart för sig vad den kristna läran gick ut på, utan hela tiden letade efter den.
  Jag förstår att det finns människor med annorlunda läggning och det säger jag ingenting om. Men att upphöja deras liv och leverne som så helt är tvärsemot en grundläggande religiös uppfattning kan jag faktiskt ha en del emot. Vet man någonting om den kristna läran så är det i varje fall inte detta som den propagerar för, utan renhet och godhet. Och att undvika det onda!

  • elfyma+ skriver:

   Tack för upplysningen.
   Är inte pryd, men tycker att sexualitet tillhör den privata sfären.
   Om de då väljer att stoppa snorren i skithålet i stället för i kisshålet är en privatsak, inget man ska basunera ut i alla sammanhang.
   Har samma inställning till religion. Folk får tro på vad de vill så länge de håller sig inom den privata sfären, och inte kräver särbehandling och privilegier i samhället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: