Befordra Södertäljepolisen!

Definitivt är ett omedelbart och ordentligt tilltaget lönepåslag motiverat för de poliser i Södertälje som så föredömligt fullgjorde sitt uppdrag att skydda allmänheten från hänsynslösa “kulturberikares” framfart.
Istället sätter förstås det det sedvanliga drevet igång innebärande ifrågasättande av polisernas “brutala ingripande” gentemot de stackars, av släktingar bedyrat snälla och skötsamma, ungdomarna – varvid utredning av huruvida “nödvärn” förelåg bakom polisernas insats skyndsamt igångsättes..!
Av förklarliga skäl hetsar de Politiskt Korrekta hycklarna mot polisen, vars agerande naturligtvis upplevs som saboterande av projektet att omvandla Sverige till ett Mångkulturellt samhälle. Inte ens en gränslöst generös invandringspolitik räcker ju till om Polisen framhärdar i att skjuta av den ena “berikaren” efter den andre..!
Men från det svenska folkets djup kan de hedervärda poliserna hursomhelst vara säkra på ett stort och varmt känt stöd…
//Kenneth Sandberg
………….
http://www.expressen.se/nyheter/har-ar-de-misstankta-ranarna-i-sodertalje/
Fyra av dem är anhållna. Två är gripna. Minst fyra av männen, och kvinnan, är uppvuxna i närheten av varandra söder om Stockholm.

Tre av de misstänkta, alla män, ingår i samma gäng, och beskrivs av andra Fittja-bor som springpojkar åt äldre killar som sysslar med kriminell verksamhet.

 

Många av dem närde drömmar om mycket pengar och ett liv i lyx. Bland favoritfilmerna finns gangster-klassikern Scarface och svenskproducerade ”Snabba cash”.

http://www.expressen.se/nyheter/annu-en-kvinna-anhallen-for-ranet/

Ytterligare en kvinna, 22 år gammal, misstänkts för inblandning i rånet i Södertälje.

 

Sedan tidigare är en 21-årig kvinna anhållen för medhjälp.

http://www.expressen.se/nyheter/familjen-vakar-over-skjutna-26-aringen-1/
Släktingen ifrågasätter att polisen sköt 26-åringen i pannan.

Om de ska skjuta någon så borde de skjuta mot benen. De kunde ha skickat upp en helikopter och följt efter bilen. Det var inte nödvändigt att skjuta honom.

5 Responses to Befordra Södertäljepolisen!

 1. HH skriver:

  Det som hände i Södertälje (f´låt Suttertelje) med en dödad rånare kommer säkert som amen i kyrkan att få pk-eliten att anklaga polisen som sköt. Men vem som helst kan se att det vapen som var ”fejk” såg oerhört potentiellt farligt ut! Jag skulle inte ha sett någon skillnad och då är jag under min vpl-tid tränad på fyra vapen, låt vara inte så eleganta som det här exemplaret.
  Visst är det tragiskt att en ung människa SJÄLV uppmanar till sin död! Och varför går inga sorgens tankar till den drabbade guldhandlaren?
  Dessutom – aldrig, aldrig, ALDRIG kan jag glömma de två poliser som sköts ihjäl i Malexander för ett antal år sen! Deras liv och framtid och familjebildning – borta!
  Den svenske polis som sköt i Södertälje gjorde helt rätt och här kan det inte bli tal om något åtal! Han gjorde sin plikt, helt enkelt.

 2. Sofia skriver:

  Det var ju flera poliser som sköt mot grindvakten vid rånet?!?!
  Om flera skjuter mot en är det väl inte så tossigt?

 3. Varjager skriver:

  Varför är vi inte mer upprörda att yrkeskriminella hotar och misshandlar en ägare av en butik? Varför är vi mer upprörda över att effekten av att han först varit med och genomfört en grovmisshandel samt råm mynnar ut i att han skjuts? Jag vill nog påstå att poliserna ansåg att de hade överraskningsmomentet på sin sida så de tog chansen. De eliminerade den personen de såg först som det största hotet. Jag sörjer inte en yrkesbrottsling. Hans väg till detta brott är uppbyggt genom åren, så att ni förminskar hans offers lidande står för er.

  • elfyma+ skriver:

   Har gått igenom den Illvilligas kommentarer på denna blogg.
   Det är mycket svammel, provokationer och ovidkommande sidospår för att störa ut kommentarsfältet.
   Han är nog en av Expos utsända troll.
   Varför kan han inte hålla sig till egen misslyckade blogg ?

 4. HH skriver:

  Alla ovan som tycks veta allt om rånet i Södertälje – jag vet inte mer än vad som skrivits eller filmats. Ett automatvapen är mkt riktigt farligare än en pistol, d v s om den som hanterar vapnet vet vad han håller på med. Och är tränad! Det är lätt att få vapnet att ”stegra” om man håller i avtryckaren för länge. Och en utryckande polis är alla gånger mer tränad att hantera t o m en pistol – som han främst är övad att hantera – gentemot någon som han säkert bedömde eller i varje fall snabbt ville oskadliggöra. Och hur höll den skjutne sitt vapen? Låg han ned? Vad hade den skjutande polisen för vinkel?
  Det finns således fler faktorer att ta hänsyn till. Men som jag skrivit tidigare, jag vill inte SE fler skjutna poliser! De två i Malexander låg hjälplöst skadade på marken när brottslingarna gick fram och sköt dem i huvudet!
  Låt det vara nog talat om det här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: